Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

no on ani nevie co ho caka.ja mam prvu dceru ako slobodna maminka,a po dvoch rokoch od svadby cakame s muzom spolocne bejby,velmi by som ho chcela mat pri sebe,len to lamanie je moooooc mooooc tazke

mirka ff

ahojte!tak ako sa mate vsetci?dnes som to mala rozlietane aj ja,konecne sedim,uz si necitim nohy,ja to male niekde na tych tulackach aj "stratim".tak baby si predstavte ze muz ma rano o pol piatej zobudil kvoli otazke:moje uz mas vsetko pobalene do porodnice??som myslela ze ho zabijem!!keby ma budil kvoli niecomu inemu-HA-HA,viete naco myslim!!dajte my babenky niaky dobry tip co zajtra uvarit,u nas lubi spagety len dcera,tak nieco ine.ale recept co tu dnes je bol docela fajn,mohlo by to byt fajnnnee.Jajboli a tvoj syn zije v cudzine?

krisha

jajboli, vydarene deti mas, asi mali dobry geneticky zaklad:-)))) Som unavena ako pes, cely den som bola v zahradke a pre mojho maleho suseda som spravila detsky kutik. Bracho mi priniesol hojdacku, ktoru sme zavesili a umelohmotne pieskovisko, jeho 6 rocna dcera vraj z toho uz vyrastla:-))))O chvilu by mali prist tak idem pozriet ako sa bude drobec tvarit.

gumajz

ahojte, jajbolí keď berieš antibiotiká tak treba brať i probiotiká,aby nevznikala pleseň a ďalšie neduhy z At.tak maš veselo ked ti prišiel syn.