Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
A môžem to aj teraz? Nie je už pozde, keď už svrbím??!! Kua, to som s tým zubom ale dopadla. Bolí diera hore, svrbí diera dole (hihihi)
probiotika su v jogurtoch, bryndzi, kvasniciach a myslim, ze dokonca aj v pive:-))))
Poslala som ti a aj Gumajzíkovi, lebo od iných nemám adresu na e-mail.
Gumajz, môžem aj teraz jesť tie probiotiká, keď som antb. už vyjedla? Čo sú to tie probiotiká, môže to byť biely jogurt Actívia? Fúj, neľúbim jogurty!
ale jasne jajboli, ja ale dufam, ze to az take hrozne nebude...teda verim tomu. Jaj, co su moje pubertalne problemy oproti tym tvojim. Kludne posli cislo keby daco a budem ti robit spolocnost:-)))
Ach, už som fajčila,aj ibalgin som si dala, ja som stratila zase ten elán, ktorý som tak ťažko s vami nadobudla, akoby bol fuč... Len nech ma nesekne, lebo skončím v nemocnici a bez vás ja budem stratená, to okamžite ti posielam telef. číslo Krischa, lebo mám na teba e-mail a gumajzovi a ak sa neozvem dva-tri dni, prosím, zavolajte mi! Prosím.....!!!!!!!!!!!!!
ale jajboli, klud, chod si pofajcit, venuj sa nam a nalada sa zlepsi:-)))
ahojte, ja umriem, ľudia, nie dosť, že ma zuby trápia, pleseň klope na dvere, už sa mi serú aj kríže. Ani nie kríže ale v mieche v strede a v driekovej oblasti. Je to ukrutná bolesť a to mám za to, že som sa rozčúlila.Zadochla nám chladnička. Čo sa ešte na mňa bude rútiť? Už zase chytám depku.
ale kdeze, nemam chlapa, nieto este deticky. Mne staci moja 6-rocna premudrela neter a susedkyn 4-rocny drobec. casto ich varujem, ci uz spolu, alebo oddelene a ked odidu, vychutnavam si to ticho a klud v byte:-)))
Krisha a ty mas deticky??
to ti verim, malo muzov je schopnych byt pri porode.