Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Sranda, ťukala som slovko BEDA, nuž mi tu rozoberáme všetko, ale sa nikdy nehádame, nejako máme pocit, akoby sme sa poznali roky. Ak sa ti táto naša téma páči, vitaj v klube!
Pindulka sa mi nepáči, lebo sa mi už ukazuje aj krv a to ma znepokojuje,a nemám od čoho krvácať, pretože nemám už krámy. Som po hysterektómii.
No, témy ako "tangáče" bola búrlivá, ale už blbá.
ono sa hovori, ze ked sa dari, tak sa dari :( najlepsie je aspon sa vykecat, vtedy sa spon na chvilu na vsetko zabudne. Ako som citala, tak zubky uz su v pohode a aj ,,pindulka" sa snad umudri. Dnes je na fore nejak ticho, ma viac bavia dni, ked sa rozobera nieco poriadne :)
Krischa, my tu asi všetky pochorieme, prosím ťa. len ty vydrž a nech ti to "výjde".ano, dostala som e-mail, písala som ti aj ja.
Musím si ísť asi ľahnúť, možno vtedy nebudem toľko cikať. ja ti to neviem ani zastaviť ani ovplyvniť. Toto som ešte v živote nemala, A ktovie, či to nemám od tých kozmonautistických preparátov!!!!!Vraj ma to očistí! Seriem na očistu, je to hrozné,už aj si ich vysadzujem!!! prepáčte všetci, ktorí čítate, za vulgárnosti, ale jednoducho mi to tak ide na jazyk.
Jaúúúúúúúúúúúúúúú
Sedmikráska, dúfam, že sa nehneváš, ale som veľmi nešťastná a podráždená, že mám takéto trápenia, ktoré začali zubom a končia pindulkou, Júj, mala by som prejsť na inú tému, aspoň nech sa vyrozprávam niekde, lebo ani nemám komu
ahoj jajboli, ja som sa teraz postavila z postele,stale soplim, kaslem, hrdlo ma boli. Idem na nocnu tak si asi vies predstavit ako sa mi veelmi nechce. No ale co su moje pocitz, oproti tym tvojim...neviem ti poradit, skor keby si zohnala Mariuu, ta by vedela. Pisala som ti na mail
ale ved mne to praveze pride velmi mile, ze si taka :)
Je to nejaký problém, alebo sa mám za to hambiť? Ja tu mám svojich priateľov, ktorí mi pomáhajú aspoň tak-psychicky, lebo však áno, niekedy sj to lieči. Plne im dôverujem, tak kde je problém? Je to stránka www.zdravie.sk, alebo sa snáď mýlim?
dr.jajboli, ty si fakt bohovsky ukecana :o)
Tak Vám je dobre, chodíte na výlety, ktovie, ako dopadla Jancecka, kam sa nakoniec vybrala. U nás včera lialo a bola aj búrka, tak som musela vypnúť aj net. Dnes je pekne, ale ja nikam nemôžem. A to som určite nemohla prechladnúť, lebo stále mám hrubé ponožky a cez kríže hrubý sveter. Tak čo to je?
Prajem Vám všetkým veľa zdravíčka-je veľmi dôležité a pekný deň!
Ahojky!!! Ľudia, nuž ja sa asi zbláznim, čo lezie na mňa! Okrem neduhov po antibiotikách mám problémy udržať moč. Od rána v kuse sedím na WC, mám úžasné návaly, bolí ma asi moč. mechúr.A ja len cikám a cikám-po kvapkách. MAnžel bol za lekárom, lebo som sa nemohla ani z WC pohnúť a napísal mi lieky, stáli len670 Sk a ja cikám a cikám. Nevie mi niekto poradiť? MňUžila som aj Mycosyst 150Mg, niekto mi to tu doporučil a ešte aj masť Macmiror complex. Neviem, či ten Mycosyst treba zjesť, alebo niekam napchať, lebo sú to len 2 tbl. modrobiele tobolky ako nejaké antibiotikum. Ja som to zjedla... hihi, dúfam, že mi nič od toho nebude.
Viete, ja som si musela dať už vložku(Zanzibar nečítaj!), lebo ináč by som nemohla prísť k PC, lebo v kuse cikám a neviem to udržať, len ma tlačí a tlačí. Môže to byť spôsobené tým antibiotikom Augmentinom 1G, čo mi napísala zubárka? Odvtedy mi je na-hovno-. Diera hore-diera dole!!!Pomóóóóc!!!!!!!!