Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

zanzibar

mirka ff, asi mam pre teba recept na tie lupiny: moja kolegyna chodi v blave k jednej lekarke, ktora lieci naturalnou medicinou a ta jej poradila, aby si umyla hlavu samponom na vsi vola sa orthosan. ma to nechat namydlene 10 minut a potom oplachnut. totiz lupiny tiez vyvolavaju nejake mikroorganizmy a tento sampon ich nici tak isto ako vsi. len si to musi robit vecer a nie rano ked ide do roboty. ale aj tak to nesmrdi. no a ma vzdy potom niekolko mesiacov pokoj, niekedy aj cely rok. tak to vyskusaj. neskodi to. drzim palce.

dr.jajbolí

Krisha, rada by som sa pridala, ale ja sa neviem korčuľovať... Poslala som ti e-mail o korčuliach... hihi. Mám sa zase na hovno.Zase cikám a cikám, to je neskutočné! Chodím v pamperske ako malé dieťa! Viete si ma predstaviť?!Je to smiešne, ale bolí to, akoby mi chcel celý spodok vypadnúť aúúúúúúúúúú.......

krisha

cafte vsetci:-)pred pol hodinou som sa zobudila, v noci budem asi mysi nahanat:-))) jajboli ako? este cikas? ci uz je lepsie? ahoj zanzi, ty sa tu vecne ukazes ked tu uz nikto nieje... Mirka, ty co, mas dnes vtipny den?:-))) Chystam sa von, na korcule, musim sa nejak prebrat, ved je tak pekne:-)))prida sa niekto?

mirka ff

Dedko si podal inzerát. Odpovedala mu staršia vdova. Vzali sa a po svadobnej noci sa dedka pýtajú susedia:
- Dedko, čo ste robili so svojou novou ženou, že tak hrozne kričala?
- Náá, robiu sem jej cucfleky.
- A čím, veď nemáte zuby?
- Náá, kombinačkááma.

mirka ff

Čo je to kapitalizmus?
Je to skutočný raj. 5% ľudí si ho užíva ako Adam
a Eva v raji a 95% to potom celý život žehlí u pána Boha strádaním a pokorou.

mirka ff

schelly a aku knihu citas??ja idem zasa zajtra do Trencina na prietoky,muz ma dovolenku tak chceme ist pozret aj do Aska-ked uz budeme v tych koncinach.holky ja sa nemozem zbavit lupin,umyvam si vlasy 3-krat do tyzdna samponom proti lupinam a stale ich mam az az.poradte mi cosi normalne,mala som aj nizoral z lekarne a ten my pomohol na kratku dobu.myslite ze by to mohlo byt aj tehotenstvom?

schelly

čauteee . ako?? moja priehladka u gyndy dopadla v pohode. ani ma nič nebolelo. tak som sa bála, že som sa aj zapotila. ale našťastie všetko super. akurat si užívam den volna hehe. ale ma sere, že zas nikto neni doma..som tu sama. asi ešte posedím za PC a pojdem čítať knihu, čo mam rozčítanu a nemam na nu čas poslednou dobou.

gumajz

jajbolí je mi lúto že je z teba taký lazar, ja som to mala raz v živoe a skutočne neprajem to nikomu,tak viem ako sa citíš chúdatko naše. neboj vyliečiš sa a zas budeš veselá. budeš nám písať len samé srandičky aby sme sa mohli zasmiať tak sa maj a lieč sa.

dr.jajbolí

Ahojte všetci, noc bola dlhá a zlá. KEby ste ma videli, tak sa určite pocikáte! Mala som vám pampersku, je to smiešne, ale aj hrozné!! No radšej som stále vstala, takže som bola asi 3-4-krát. Dnes samám ako vypraté h...., tŕpnu mi ruky, kŕče do stehna, neviem si to vysvetliť, čo sa stalo. Nemohla som prechladnúť, dávam si na to veľký pozor kvôli chrbtici. Celú noc mi bola zima, zvlášť na nohy.Som veľmi smutná, lebo mňa už chytí fakt všetko. Ešte že vás tu mám, veľmi to pomáha.
Mala som ísť na psych.na kontrolu ale sa bojím pohnúť z bytu. Volala som aj sestričke a povedala, že ma hneď vezme. Neviem, ale mám pocit, akoby mi spadli črevá a mechúr. Môže to byť? Nehnevajte sa , že si tu riešim svoje problémy.
Dobre, už som skončila.
Verím, že odmysliac všetky choroby u vás všetkých sa máte fajn, čo vám zo srdca prajem.
Jancecka, som rada, že Silvinke je lepšie- Srdiečko nebolí, ale možno jej bije rýchlejšie(pomeraj aj pulz) alebo srdiečko bolí od chrbtice, myslím v tej časti, kde je srdce.Srdce nikdy nebolí.To len tlačí ku krku hore, ale to už potom nie je dobre.
Končím, lebo mi nie je dvakrát dobre, mám vás všetkých rada!

jancecka

ahojte vospolok, víkend prebehol kľudne, ale Silvička síce vyzerá dobre, kyslík jej veľmi pomáha, vraví že ju bolí srdiečko. neviem ako to myslí, mama je vystrašená ale neostala ležať, spieva, chutí jej papať, ciká ale stále vraví niečo na srdce. Užíva aj lieky na srdce, merali sme jej tlak,mávala ho nízky, teraz sa jej mierne zvýšil, blíži sa k normálu, môže to znamenať, že jej srdce bije rýchlejšie o niečo a ona to cíti? Ale nie je unavená, na vonok sa nám zdá zdravá (na svoj stav). Inak víkend bol super, v piatok som nešla do práce, vybavovačky v meste som mala, sobota voľno, pršalo nič sa nedalo robiť :D a nedeľa, krásne bola som s naj kamoškou a jej malou sestričkou v trenčíne na hrade :D mám takú svalovku :D a čo vy? niečo zaujímavé cez víkend?