Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

gumajz

čaute všetci, včera som tu nebola boli sme u jednych známych na chate.najlepšie sme začali grilovať a začalo pršať,ale aj tak tam bolo pekne.jajbolí aj man večer všetko bolelo som si myslela že na mna ide najaká chrípka,ale dnes sacítimcelkom v pohode.Peknú nedeľu vám všetkým prajem

fidorka

ahoj dr.jajbolí, no ja mám 56 rokov a návaly tepla mám už asi 10 rokov, okrem toho mám aj iné ťažkosti, liečim sa na osteoporózu, hyperprolaktinémiu, vysoký cholesterol, občas zvýšené pečeňové testy, veľmi časté depresie. Veľa som chodila po nemocniciach kde mi zistili uvedené neduhy, ale odstrániť sa nedal ani jeden. Okrem toho som stále unavená a slabá. Musím užívať sedatíva, tie mi najviac pomáhajú keď mi je veľmi zle.

dr.jajbolí

Ahojky všetkým! Fidorka, ja som bola u jedného diagnostika, ktorý mi predpísal, resp. doporučil nejaké produkty, ktoré užívajú vraj aj "kozmonauti" a prístroj, ktorým vyšetruje vyvinulka spoločnosť NASA -USA. Ako som to začala užívať, tak som nejako upadla, ale hovoria, že to najskôr tak, že sa zhorší zdr. stav a potom bude dobre. Ja som po histerektómii, ak vieš, čo to je(vyhodili mi všetko) a brala som hormon. liečbu 5 rokov. Odvtedy mávam návaly, ale nie v takom rozsahu, ako včera a dnes, Neskutočné, ešte aj vlasy a kožu na hlave mám mokrú, celý chrbát a začali ma bolieť aj stehná. No teraz sa mi zase ozýva chrbtica, ale to asi preto, lebo som si dnes dala zabrať. Kým ste poobede hajali, upiekla som banánové rezy, teraz chladnú.
Takže ja neviem, on mi to napísal na hormóny a že vraj mám aj ženské poruchy, ale tak ja neviem aké, keď som po tej operácii(už 8 rokov)

fidorka2

ahoj jajbolí, tie návaly tepla mám aj ja neviem čím to je, no ja nie som spotená, len na mňa príde taká vlna horúčavy, a mávam to aj v noci, a často mám zimnicu a pocit pálenia kože na ramenách a chrbte, ani lekár mi neie poradiť čím to je. Tebe to čo spôsobuje?

[zruseny12]

jajboli,napisem ti az bude klud,lebo nerada robim veci na rychlo a neponahla to tak...inak ako sa mas?ja tak normalne,podla toho ako sluzi aj zdravie...u nas je zle pocasie...zacala som pit zihlavovi caj...ja si nemyslim,zeby ta vsetko bolelo z doplnkoch,to je skor jarna unava...a mozno si prepracovana...alebo co na teba nieco nelezie,nejaka chripka...