Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
U nás celý deň lialo, teraz asi pol hodinku svietilo slnko a ako vidím, zase sa chystá pršať. Bláznivý apríl-čas na spanie.ZUBY MA UŹ PRESTALI POKÚŠAŤ!!!!! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojky! Ja som tiež práve všetko dokončila, dnes len periem, pracem, pečiem kura plnené, pila som kávu a je mi blbo. Bolia ma všetky svaly, ktoré ma nikdy neboleli, v stehnách, rukách a mám také návaly, akoby som každých 30 min. vychádzala spod sprchY, hrozné. Začala som užívať tie prírodné preparáty od toho "lekára" a mám pocit, akoby všetko zlo zo mňa vychádzalo, ba ešte aj duša, sily, proste všetko. Nenormálne návaly, ľudia, to tak má byť, či som už fakt troska?!
Mariaa, kľudne napíš, mám doma aj novelu zák.práce a tak ju spolu naštudujeme.
mi sme prave dopili kavu a tiez je zle pocasie...tak asi len doma a potom sa prejst...pa
ahojte vsetci.ako vykendujete??u nas bude asi prsat a to sme chceli grilovat.asi sa zvalim do postele a budem lehnit.tak pekny dnik vam prajem,vecer sa sem este mrknem.zatial PAPA
diky jajboli ak bude cas tak ti v klude napisem,u nas prsi...tak z prechadzky nic nebude...to ma mrzi...pa
Ahojte všetci, ja som prišla len pozdraviť. Dnes, aby som nezariekla po ibalginoch mi je celkom ok, aby som nezariekla. Opravár už opravil chladničku, takže idem pratať. Mám navarené od včera, lebo včera nikto nejedol, lebo nebol doma. Takže vypr. karfiol a zajtra to plnené kura. Maria klikni na cervené dr. jajbolí, to ti ukáže mail.adresu. Napíš, ak viem, určite ti poradím, papá
jajboli,mozem ti napisat na mail?ohladom tej dovolenky?,nechcem to tak verejne pisat,nie je to az take zavazne,ale radsej by som toto cez mail...napis mi ak budem moct.Inak,ja dnes budem varit macanku a napecene mam-OBRATENY KOLAC-alebo neviem ako sa vola....a planujeme ist na prechadzku zo psom,len zalezi aj od pocasia....lebo u nas dost prsi a my chodime k lesu sa prejst...tak sa este uvidi,vsetci este spia tak som pri PC,ale aj vy tu vsetci este chrapete,ale spite ved je sobota,oddychujte...prajem vam vsetkym pekny vykend...schelly pekny vylet...my mozno zajtra niekde pojdeme tiez na vylet,ale to sa este uvidi podla pocasia...este sa tu mrknem ked bude cas...pa
jajboli,dakujem ti za vysvetlenie...inak sa mas ako?ja tak normalne,vramci normi a podla toho ako sluzi zdravie,ale ide to...
pekny den vsetkym...
Ahojte,urcite uz vsetci spite,tak vam prajem dobru noc a jajboli tebe tiez...pa