Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Júj, nejako sa mi začali lepiť oči, asi od liekov od bolesti. Idem do hajan, prajem všetkým dobrú nôcku a pekné sníčky. PApá

krisha

ja som prave dofajcila, hram sa este na nete, ale mala by som ist tiez do postele, rano vstavam do prace. O piatej mi zvoni budik, jaj ked na to pomyslim, je mi na...

dr.jajbolí

Jaj, nejako som sa zahľadela inde, idem si ešte zahrať pavúčí solitare a , dám si cigu a čosi-kamsi pôjdem asi do hajan. Kedy ideš do práce?

dr.jajbolí

Ano Slezáček, je veľmi podarený, pozeráš aj ty Panelák? Nuž a Viki Ráková je zase od nás, moja susedka bola, teraz už býva KE, vlastne neviem, či už nie v BA.
Gumajz, poslala som ti t.č., dostala si ho? Ulož si, prosím ťa, ak by som náhodou skončila niekde, kde by som nechcela. Zase som sa napchala ibalginom, rozpadne mi pečeň. Nuž a jogurty nie sú dobré?

gumajz

jajbolí probiotiká je najepšie si kúpiť v lekárni napr.Bion3 alebo aj iné,lekárnička ti poradí.p.Slezáčka z paneláka sme stretli u nás v jednej reštike aj s tým psom je bohovský.sme sa s ním aj rozprávali teda s.p.Slezáčkom ale aj s tým psom.