Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

gumajz

Ahojte všetci, jajbolí ako sa máš? čo mechúr,ty si musela riadne prechladnúť,alebo nejaká infecia? no dnes je zamračené a nemám náladu na nič.pekný deň

mirka ff

ahojte.vsetkym vam prajem dobre ranko a pekny den.ako ste vikendovali??Zanzibar ako bolo u babky??a co ti dobre navarila??Jajboli a co mas nieco s mechurom,alebo si tak nachladnuta ze ti samovolne unika moc?Jancecka a ako sa ma Silvinka?

zanzibar

ahojte!!!! teraz som dorazil z vikendu u babky, idem sa sem mrknut a musim sa ist rychlo osprchovat a spat, lebo rano vstavam o pol stvrtej, pred pracovnou dobou musime robit nejake zmeny na pocitoch a o siedmej uz musi vsetko frcat. uff, dufam ze nezaspim! kto ma che prist rano zobudit???

[zruseny12]

Ahojte vsetci,teba jajboli zdravim,a hned idem prec,lebo dcera preslapuje priPC,zajtra idem do prace 1x drzte palce..pa...VSETKYM PRAJEM KRASNY PRAC.TYZDEN...A PEKNY VECER...

dr.jajbolí

Ahojte, no, ja ešte stále cikám, ale sa to trošučku ustáľuje. Bol ma pozrieť dr. doma, ako mi je a doniesol mi aj tie ozrutné vložky, div som sa nepocikala od smiechu. Ale bohužiaľ ich asi musím použiť, lebo zo mňa len tečie a tečie a tečie a neviem to nijako ovplyvniť, ako z vodovodu kohútik. Ľudia, ja som toto ešte nezažila. Zajtra by som mala ísť na kontrolu ku psych, ale neviem, ako budem s cikaním. Aj na gyndu som sa zberala, ale už ma aspoň to pálenie prešlo, takže asi to odložím na "potom"
Schelly, som veľmi rada, že si sa aspoň ty cítila dobre cez víkend. Ách, mať tak tvoje roky!!!!!!!!! Síce ani mne nie je zle, až na tie všetky choroby a na to, že som bez práce, Mám všetko-muža, deti, psa a usporiadané manželstvo. Tak ma aspoň niekedy podporia v niečom... niekedy.... Som rada, že bol doma syn.Vytešovala som sa z neho, ale už je v NR.
Ozvite sa niekto, veľmi mi to pomáha!
Veľmi sa teším, že som si vás všetkých tu našla a prepáčte, ak veľa o sebe píšem a o mojich problémoch. Niekedy to musí človek vydať zo seba von. Papá všetkým!

schelly

ahojte. už som prišla od svokrovcov. zámok sa nekonal. vraj za jednu návštevu pýtaju 400,- Skk. To sa možem za to na nich vy... V piatok sme boli vonku s kamošmi, v sobotu u kamoša na byte a teraz už som domka. Zajtra mám dovolenku, idem ráno na tu gyndu - fakt že sa teším!! Ale aspon nemusím ist už do roboty. hodím sa do vane, o 20.00 hod mi ide na NOVE X-factor a už budem len relaxovať. želam pekný zvyšok večera.

sedmikraska

Inak ja som tiez mala raz taky problem ako ty- stael som behala na zachod a len kvapkalo zo mna a akoby ma rezali (sem tam som to tiez uz nechala kvapkat do nohaviciek :( babka mi poradila, ze si mam vyluhovat kamilky a co najteplejsie ako vydrzim si tie kvetinky v nejakom vrecusku latkovom prilozit na podbrusko, ze jej to ako jedine na to zabera

sedmikraska

paci sa mi tato tema a ludi tu by som nazvala asi jednym slovom ,,kludní"
Ja rad citam temy ako tangace, lebo ma vzdy rozosmeju a tak nejak sa aj rada nervujem nad tym aky su niektori ludia. Aspon tam vidim co vsetko je fakt mozne. Asi je to aj tym, ze tu si mate vsetci viac ako 15 :)

dr.jajbolí

TAk moji milí, ja idem teda do ležiacej polohy, snáď to nebude tak v kuse tiecť, katastrófa-sodoma-gomora!