Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
čítam Temné hmoty. je to fantastická trilogia. Prvá časť - ZLATý KOMPAS - už bola aj v kinach. Ako aj u vas sa schyluje akokeby na búrku?? hlavná vec,ž e hlasili na tento týžden 25-27°C !! no vidim teda! ja idem s kamoškou za pol hodinku na aerobic hehe. musím enjaké to kilo dať dole, šak to už sa neda toto. tak dufam, že nebude nejaka burka,l ebo ja sa strašne bojim burky a ešte som aj sama doma !!! fňuk
jajboli, ja ta naucim:-))) prave som prisla, som unavena ako pes, ale to mi len prospeje. Teraz mam na krku maleho suseda, takze sa mu idem venovat, nahovara ma na muzlinu(v nasej reci zmrzlinu)takze idem znova von
Zanzibar tak moja dcera mala vsi a ja som ich vtedy dostala tiez a mali sme doma ten sampon Orthosan,,ale nam nepomohol ani na tie vsi,ale kupim ho a vyskusam este raz.no a vtipy som vam poslala trosku na rozveselenie,,len neviem ci pomozu Jajboli-tke
Tak ty si taký domáci "kutil", takých nie je dnes veľa! Určite si nájdeš dievča, ktoré privíta tieto tvoje vzácne vlastnosti, viem to! Bude skromné, milé, dobrosrdečné vďačné a budeš ju mať rád. Ja to tak cítim a niekedy mi to aj výjde, ha!
jedna kolegyna sa tu raz o mne vyjadrila, ze by ma brala, ale vadilo by jej, ze neviem ziarlit. a to fakt neviem, takze vidis - dalsia chyba. ziarlenie vraj patri k laske. moju byvalu som urcite mal rad, ale naozaj som na nu neziarlil. tak si totiz hovorim, ze nikto nie je nici majetok. ked so mnou chce byt, tak naco jej to mam zneprijemnovat nejakymi vysluchmi a pod. vies, myslim, ze podla dnesnych kriterii mam velmi vela chyb.
no, neviem, aj ja mam chyby. moja byvala mi prave ze vytykala, ze s nou nechcem nikam chodit. ona sa rada zabavala a ja sa priznam, ze na to moc nie som. hovorila, ze zo mna raz bude stary samotar, s ktorym nebude o com hovorit. a to ze nechce zazivat, tak sme sa radsej rozisli. takze nemysli si, ze som idealny. keby si napriklad odo mna chcela, aby som sukal jeden vtip za druhym, tak to by si sa nacakala. naozaj nepatrim medzi salonnych levov. aj tancovat viem iba tak obycajne, aby sa akoze nepovedalo. ale ziadne vyvrtky na parkete nepredvadzam.
No Zanzibar, dolu klobúk pred tebou!!! Dnešná mládež nie je veľmi na prácu v záhrade. Patríš medzi výnimky. Si dobrý človek, keď takto pomáhaš babke a venuješ sa jej. Váčšinou každý ide na disko, do krčmy, s kamošmi tárum-fárum. Páči sa mi, čo robíš a aký si zodpovedný! No mať takého zaťa!!!!
ahoj, cez tyzden to nejako zvladam v praci, potom sa tesim na vikend. asi az do jesene budem chodit k babke. je tam u nej krasne a tiez vela roboty, nechcem aby sa sama trapila. cez tento vikend som jej vyrabal foliovnik, uz sme do neho dali aj nejake sadenice: rajciny, papriku, baklazan, salat, redkovku. je to zabava, celkom ma to tesi. lepsie ako hnit v bratislave.
jéééééééééj, anzibar, ako sa máš? Dúfam, že aspoň ty sa máš OK, samozrejme okrem PC, ktoré obháňaš v robote, ale teba to určite baví!!
Mirkaa, syn mal tiež za čas lupiny, ktorých sa nevedel zbaviť. Kupuje si Head end sholders mentol. Má teraz pekné vlasy, takže iný šampón ani nepoužíva. SKús