Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Krisha, ale dúfam, že sa nejdeš kúpať pod holé nebo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aké ste zlaté, chýbali ste mi! Ja ležím, akonáhle vstanem, cikám, je to neskutočné! Už som bezradná. Nemôžem ani na gyndu, lebo by som Dr. asi počúrala nechtiac. Doobedu bolo lepšie, tak som stihla zabehnúť do obchodu(je 20m od nás). Bola som šťastná, že to prechádza, ale poobede zasa. Už sa bojím, aká bude zase noc.
Ventil, si už v poriadku?
Nejako chodíš na stránku poredšie, Neviete, ako dopadla Mariaa prvý deň v novej práci?
jajboli, je uz aspon lepsie???Dnes v telke nic nieje, takze idem vyhrabat nejake DVD alebo sa budem tulat po nete.Zajtra mame na plane ist sa kupat do senca al galanty, tak dufam, ze to vyjde, lebo ja vodu veeeelmi mooozem:-)))
no teda, dr.jajboli, ze som ta konecne vycihala, ved to uz nie je mozne, ako sa nemozeme vsetci stretnut. vzdy ked som prec je zuriva diskusia a ked pridem ani nohy. ty co robis momentalne?
Ahojky všetkým! vy ste už všetci asi zalezení a unavení, niekto z aerobiku, niekto z korčuľovania, nikto z pršania, niekto aj z cikania, niekto z lupín, niekto z PC, ale Mariaa sa nám neozvala, ako bolo v práci...
Halóóóóóó, je tam ešte niekto?
Ešte ani Sedmikráska sa neozvala, a pedig rada číta naše ukľudňujúce príspevky.... ach, nuž čo? Ja ešte budem trochu na príjme, ak sa neohlásite, prajem vám dobrú nôcku a pekný zajtraší dník!
tak ten aerobic bol perkfetný. dala som si do tela. fučala som jak starý bejk, ale tearz sa citim fantasticky! dufam, že zajtra sa nepostavím z postele :D:D Pre istotou si zoberiem paralen do prace. Dufam, že máme. V stredu idem na tejbo 8-)
no toto! kde ste vsetci? nie a nie vas vycihat, uz som vas hladala aj na inych temach, ale nikde nikto. urcite je nieco v telke, na co vsetci cumite, pravda? tak to skusim zajtra, snad budem mat stastie. vonku prsi a je chladno. sedim pri otvorenom okne, ale asi si idem lahnut. pri dazdi sa dobre spi, tak dufam, ze zaspim. dobru nocku vsetkym!
aspon kamoska ti bude robit spolocnost na aerobiku:-)))
heeh, to sa ti lahko povie. tatko v robote, dojde až v stredu. drahý na poobednje, dojde až o 22.30 a mama tiež v robote - dojde až o 22.00 ... tešíme sa... :((
aj u nas to vyzera biedne, tak sme s drobcom len vybehli do potravin, kupili sme si zmrzku v kybliku a teraz vyjedame. Maly ju ma uz vsade:-)))Schelly, pridi ku mne, ja sa burky nebojim:-)))