Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

hoska

na zaciatku mesiaca som bola u nej..ze ma boli hrdlo a mala som teplotu...zistila mi streptokoka, dala mi antibiotika na 10dni..akonahle som ich douzivala a telo sa ich zbavilo tak sa mi to momente vratilo...takze teraaz som znovu doma s antibiotikami...tak zajtra k nej idem..no a musim este douzivat antibiotika lebo ich mam este na dost vela dni

ventil

a co take dobre budes piect? slanych kolacikov je dost malo v obehu, vsetci si vymienaju iba sladke. nechces sa s tym receptom podelit?

dr.jajbolí

JA budem za vás v posteli veľmi rada, ale nie dlho, lebo priateľka ma poprosila, aby som jej napiekla slané z 3 dávok, asi bude kuchyňa zajtra plávať aj bez búrky....
U nás neprší, len fúka vietor, ale vo Viedni je ukrutná búrka, volala mi odtiaľ sestrenka moja zlatá

krisha

jajboli...mozem sa pod holym nebom,aj vnutri, chodime vascinou dovnutra, lebo vonku sa v tej horucej vode moci na moj vkus velmi vela starcov. A ktovie, co za choroby maju...Tak veru, v Blave prsi, a chvilu to vyzeralo, ze bude poriadna burka

hoska

tak nam aspon poriadne poleje zahradu...ale dufam ze zajtra nebude prsat...idem do BA k doktorke...na kontrolu..trosku si uzivam postel...

ventil

tak ma napadlo, ze ked prsi aj v tej dedine odkial je zanzibarova babka, tak im uroda pekne porastie. mne nema na co prsat, iba ak na mna ak by som vybehla von. prave sa poriadne zablyslo, aj hrmi, no, to bude zajtra krasny uprsany den. ani sa mi nebude chciet ist do prace. v posteli by bolo lepsie.

hoska

ahoj..no tuna na zahori prsi tiez poraidne ale uz to utupuje...vyzeralo to tu trosku ako na burku...ale lepsi sa to

ventil

ja ked som velmi vela cikala, vzdy mi pomohol urologicky caj. aj ked spociatku curas este viac, nakoniec to ustupi.