Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

mala by si brať asi aj nejaké vitamíny. Zrejme máš oslabenú imunitu, za to sa ti vrátilo. Streptokok je beťársky bacil, len tak ľahko sa ho nezbavíš!

hoska

ventil: no ja este bohuzial chidm k detskej...ale povedala ze to je normalne ze sa mi to vratilo..ale dala mi ine ako tie predtym...ja som sa aj po tych prvych citila dobree...len ako som ich douzivala tak sa mi to o dva dni vratilo

dr.jajbolí

Júúúúúj, ak to obsahuje penicilín, tak ojojóóóój!!!!!!! Aj augmentin je penicilínový prípravok, Fúj, už nikdy nechcem také!!!!!!!!

dr.jajbolí

hoska, dúfam, že neberieš AUGMENTIN 1G, lebo potom sa priprav!!!!! Prečítaj si príspevok-inkontinentácia, alebo moje príspevky nižšie!
Ten streptokok nie je bohviečo. Nechcú ti vybrať mandle?

hoska

jasne uzivam aj probiotika..tie aj bez antibiotik..len ma dost trapi...ze ako posobia na HAK...ze ako velmi znizuju jej ucinnost..bo na letaciku je len ze pri liecbe epilepsie, tuberkulozy a niektorych infekcnych ochoreni...tak neviem ako antibiotika penebene - penicilinova baza na nu posobia...

ventil

ale je zvlastne, ze ti zistila streptokoka a dala ti take antibiotika, ktore ti na to nezabrali. to mas aku lekarku?

ventil

a z tych antibiotik nemas problemy? uzivas pri tom aj probiotika? lebo antibiotika podporuju rozmnozenie plesni v organizme a mozes mat potom z toho napriklad vytoky a pod. nie je to bohvieco, niekedy su z toho aj hnacky.