Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

no, trocha som tu dnes pobehala po fore, po roznych temach, veru, kazdy ma nejaky problem, tu by niekedy clovek az chytil depku z tych tazkosti co ludi trapia. a co dr.jajboli, uz su pagaciky hotove? to to u teba pekne rozvoniava, pravda, hned by som k tebe zabehla tiez si zakusnut. ale som sa rozhodla, ze ked pridem z prace tiez si upeciem podla tvojho receptu.

dr.jajbolí

Ahojky všetkým!
Noc bola dlhá, ale v podstate OK (bola som len 2-krát....) Aj u nás pršalo celú noc, ale dnes sa javí, že bude slnečno, aj keď je teraz trochu pod mrakom. Behám v pamperske, aby som nezariekla, ešte dnes som sa nepocikala! To sú pokroky, že?
Čo sa týka tých produktov, tak som obyčajná... krava, že naletím všetkému. Už som ich vysadila, aj keď neviem, či to teraz, myslím môj zdravotný stav, nezostane na tomto zlom bode mrazu. Musím sa poradiť s lekárom tej spoločnosti.. Ha, som zvedavá, čo mi povie!
Mariaa sa neozvala, asi je po včerajšku unavená a plne sústredená na novú prácu. Verím, že nám bude referovať dojmy!
Pekný deň Vám prajem, idem piecť tie 3 dávky -uf

schelly

ahojte. ako? ja nemam ani svalovicu heeh. troška to citim na brušku, ale inak super. zajtra idem zasa, sa tešíím. tak sa mi nechcelo ist do roboty...kolegina si zas dala volno koli škole a musíme robiť jej robotu, neznašam ju! aaaaaaaaa Ale tak nebudem si kaziť pekný slnečný den. včera som burku prežila bez nasledkov :)

ventil

dr.jajboli a preco to vsetko uzivas, ved aj dobreho vela skodi. okrem toho nic nie je pre kazdeho, asi si treba vzdy dobre zvazit co uzivat, ved ani tie prirodne produkty sa nedaju sukat do organizmu len tak. niekedy naozaj skoda penazi.

dr.jajbolí

AKo vám je dobre, že vám klipkajú oči, ja som ako slniečkoa to už aj tu prší, ale len tak potichu-letný dáždik. Už som prišla na to, od čoho cikám. Od tých poje..... prírodných produktov. TAm píše, že obnova cyklu a hormónov, ja som už po hysterektómii a mne to chce vyvolať krámy, či čo? Už aj špiním. No nech len príde ten lekár(v stredu), veď ja si ho podám tak, ako nikto. Otrieskam mu dobre mokrú pampersku o ksicht! Ľudia, už sa hambím, ako sa tu vykecávam o mojich problémoch, ale aspoň Vám, lebo môj muž ma ide zožrať, že som za lieky vyhodila 5800 Sk a je mi na nič!!!A teraz ešte necelých 1000 sk za masť a 2 tbl.
Majte zajtra pekný dník, ja sa tu ešte trochu pohrabem

ventil

tak sa pozrite kolko je hodin a ja snorim po internete a hladam niekoho z vas. a vy uz vsetci davno spite. a ja som pritom chcela ist spat uz pred par hodinami. no toto! som zvedava, ako rano vstanem. ved uz teraz mi klipkaju oci a vidim dvojmo.

dr.jajbolí

Slané pagáčiky od Kláriky:
20 dkg hl. múky špeciál
20 dkg masla(ja dávam Heru alebo Palmarín)
2 dcl smotany - kyslej(dala som pochúťkovú)
soľ
Zmiesiť a dať do chladu odležať na noc.
Na druhý deň: rozváľkame asi na 1 cm, vykrajujeme malé pagáčiky(trochu väčšie ako prsteň), dáme na vymastený pekáč, potrieme žĺtkom a na vrch dáme mandle, alebo:
2 bielka + 2 lyžičky soli vytrepeme a dávame také kvapky navrch.
Po dopečení ešte posolíme

dr.jajbolí

hoska, keď chceš nájsť nejakú tému, tak choď "späť na zoznam tém" a vedľa hore klikni na "vyhľadávanie v témach" tam si zadaj "prosím pomôžte" a zobrazia sa ti všetky témy, ktoré obsahujú také slová