Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
co to tu citam, ake filozofovanie, kolko mudrych slov, no toto! vy ste nejako pokrocili v tych temach. aj som dole videl nejaky recept na pagace, hned mi zacali tiect sliny, uz mi visia po clenky a pagace nikde! co teraz? ja sa fakt musim pri vas naucit piect, inak to tu s vami nevydrzim. vy chcete zo mna urobit kuchara, je mi to jasne! a kde je sefkucharka dr.jajboli, teraz to dopiekla a pomaly to vsetko poziera a nam nic nenecha. pekne, pekne!
ale ja napriklad si nemyslim, ze je spravne, ked ludi berie clovek ako tovar. samozrejme ti mozu mnohi liezt na nervy, ale ved aj ty alebo ja lezieme mnohym na nervy, nie? kto je teda tovar? skor by som skusila iny pristup: divat sa na nich s pochopenim. aj oni maju svoje problemy, radosti, strasti, tak ako aj ja. preco by som mala byt lepsia ako niekto iny? len preto, ze si to myslim ja? a co ked sa mylim? ale kazdy sme iny, samozrejme, ze si kazdy vyberie take riesenie ake mu vyhovuje.
ventil..trocha som ta sledovala na inych forach:-))) vies ja sa snazim vsetko liecit bez liekov, a myslim, ze vela chorob vznika v hlave. Uvediem priklad..kamaratku velmi dlho bolievala krcna chrbtica, chodila po doktoroch,ti jej povedali, ze je mlada, ze to prejde a poslali ju len na elektroliecbu. Pracuje s ludmi, svoju pracu neznasa, neznasa ludi, ale zacala citat knizky o medicine trochu inak a povedala si, ze z ludi si nebude nic robit, ze su pre nu len tovar. Proste si to usporiadala v hlave a bolest pomaly zmizla.
Tak nejako som to myslela. Napriklad, preco jeme zmrzlinu v lete, ked na to telo nieje pripravene, je rozhorucene a naopak, caj pijeme vacsinou v zime. Alebo sa dopujeme vitaminmi z lekarne, ked v zahrade ich mame plno a bez roznych chemickych srac...
krisha, ja sa nezaoberam alternativnou medicinou, iba som sa tak liecila, ale nie ja sama. na to nemam ani schopnosti ani vedomosti. to by som nedokazala a ani nemala odvahu robit. ale mam terapeutku, ku ktorej som chodila ked som mala zdravotne problemy. ale ja som alternativnej terapii najskor neverila, to sa musim cestne priznat. ked mi vsak uz nikto pomoct nedokazal a bolo to stale horsie, tak som nakoniec isla k osobe, o ktorej som vela citala aj mi na nu dali kontakt. mozno som len mala stastie, lebo ako tu tak citam na fore, mnoho liecitelov je po celom slovensku, ale nie kazdy ma cestne umysly. a preco sa pytas, ci sa tym zaoberam? zda sa ti, ze by som mala nejake vedomosti? bars by si mala pravdu. nieco som si uz poprecitovala, ale este strasne vela toho neviem.
Ahojte ludkovia,ja mam dnes krasny den plny slniecka a usmevov okolo seba.Velmi sa tesim ked tu budete este viac teplo {Anglicko},aby mi mohli ''vyskocit'' pehy :-) trochu ma mrzi,ze som porusila svoj zavazok co sa tyka chudnutia,ale aj zajtra je den ....tak sa majte pekne a drzte sa!!!
mozno si nejak cudne spala, alebo mas namiesto svalovice bolest hlavy...po vcerajsku:-)))
ja som fajčiarka a mame dovolene fajčiť na chodbe aleo vonku. takže sa chodím prechádzať každu hodinku-dve...a nič..čerstvý vzduch nepomaha ani nič... pijem vela mineralky, neviem, či to može byť z toho. z počítača pochybujem, lebo ma to boli už od rana...fakt neviem. asi nejaka migrena, alebo z počasia alebo čo.. :(
jaj schelly, ja to mam v robote kazdy den, myslim, ze to mam z PC. Obcas mi pomoze natiahnut sa alebo pocvicit si.
Ludkovia moji, mna tak strašne bolí hlava od rana...nikto, uplne nikto v celej kancelarii nemá žiadnu tabletku...už som na nervy. Netrpím migrenami ani ničím. Hlava ma boli raz za 100 rokov, ale potom poriadne! Už som si robila aj masaž hlavy a podobne blbosti ale stale nič... :((
ventil..mozem sa spytat, zaoberas sa aj alternativnou medicinou??