Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahoj jajboli,tebe tiez pekny podvecer...mala by som na teba jednu prosbu...ale neviem,ci vobec si tu pri PC...tyka sa to dovolenky/druh pracuje od vyucenia 27rokov a nema ziadnu dovolenku,ani nevybera ani mu zamestnavatel nepreplaca/...alebo radsej mam napisat na mail?diky zatial...u nas je zle pocasie...
Ahojte vsetci,pekny podvecer prajem...
ale zanzi, ja som tu stale cakala na teba, si nechodil, tak som sa pozrela aj po druhych:-)))nechcm zostat na ocot...ty si stale v praci alebo ta babka vykrmuje a co ja?
hmm a oni ta este posielaju na rozne skolenia o praci s ludmi. Lenze kazdi je ini, jeden ti zapraje dobry den a usmeje sa, dalsi ani nepozdravi a dalsi ta posle tam... Neda sa vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale viac ludi, je tych horsich, vlastna skusenost. Ja tiez pracujem s ludmi, uz nejaky ten 4 rok a je to niekedy na nevydrzanie:-(((clovek sa musi obrnit, lebo ho to znici
krisha, samozrejme, ze si ta pamatam, ved sme boli uz skoro zasnubeni a ty si sa potom buchla do ineho, lebo som bol pre teba ucho. tak som si trocha poplakal, ale zivot ide dalej. co uz!
ano, to mate pravdu, niekedy je to velmi zlozite.
veru,veru krisha presne to poznám pracovala som na úrade a s nezamestnanými a všelijakými asociálmi som priachádzala do styku.neraz nam vynadali do všelijakých,je to práca na nervy
ahoj zanzi, dlho sme sa tu nestretli, pamatas si este na mna???:-))))
ventil,ten, kto nikdy nerobil s ludmi nepochopi... Je to ta najhorsia robota...ak ta niekto posle do p..e, alebo ti povie ze si j.....a, ako sa mas tvarit? A nemozes si pomoct, psychicky ta to nici a dusis to v sebe...aj tak vznikaju choroby
no, zanzibar, ty sem chodis v nespravnu dobu, to je ten problem! ukaz sa vecer a budes mat aj co oblizovat, nielen prsty od vody.