Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

ahojte vsetci.jej Jajboli tak to ta obdivujem ze si sa s tymi pagacikmi tolko piplala,mna by pri tom nasli vianoce.a to robis ake pagaciky,,hod mi tu receptik,,pri vikende by som vyskusala.a mozem ich robit aj vecsie,myslim vykrajovat s poharom alebo stamperlikom?ja mam prietoky za sebou,,ze drobcek ma asi 2,70kg.uz sa nan moc moc tesim,muz mi dnes povedal ze on si vsimol ze to malo "velke vajca".no uvidime ci sa trafi!!!

krisha

jajboli, tak teda ocakavam, ze na poste budem mat balicek:-))))samozrejme od teba, plny pagacikov:-)))som rada, ze ti je lepsie a cikanie prestalo. My sme sa boli dnes doobeda kupat, bolo super, takmer ani nohy, tak sme mali bazen pre seba:-)))

dr.jajbolí

Ivet 2301, moja dcéra si niečo objednala z Čiech, ale neviem od akej firmy. Bolo to dosť drahé, niekoľko tis.Sk, ale to by som mohla zistiť. Chceš to pre vlastnú potrebu, alebo ideš podnikať?

dr.jajbolí

Jéééj, Mariaa, už ťa čakám! Ako bolo v práci? Celý deň som včera napriek mojim cikaniam myslela na teba. Dúfam že je OK. Čo sa týka dovolenky, tak to je nejako naruby. Napíš kľudne na e-mail. klikni na červeného jaj bolka

ivet2301

Ahojte! rada by som sa dozvedela aký najlepší štartovací balíček by ste mi odporučili na robenie doma nechtov a čo by to stálo? dakujem krásne

dr.jajbolí

Vyťukala som "TUPA" sranda, no ahojky všetkým!!!
Ja som dnes napiekla okolo 500 malých pagáčikov. Kým som olúpala mandle, porozdeľovala na polky, ponatierala žĺtkami každý malý jebochvost, pardon, myslela som pagáčiky, išlo ma poraziť. Sú také drobné ako nechet, resp. 1 korunáčka, uf. Teraz aspoň rok ich neupečiem! Predstavte si, doobedu som nepustila do pampers! Stihla som toaletu! To sú pokroky, čo? Piekla som ich 4 hodiny, medzitým chystala obed, ale už je všetko aj popratané, poobedňajšia káva vypitá, ešte som bola na nete-hľadala som prácu.Joj, ani neviem, čo píšem, lebo mi ide TV a kolegyňa, teda bývalá mi píše aj na skype, tak ani neviem, čo tu za bludy píšem. Je tam niekto? Halóóóó´??!!!!!!!!