Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ok, zistím
Pagáčiky???!!! Už nie sú, už ich odniesli!No a nedostali ste! Veď som poslala po šoféroch autobusov
jajboli, aj ja som mladucka, ale mam vselico za sebou, nie zas tolko ako ty.-)))) pijem cajik a celkom by k nemu bodol nejaky ten pagacik:-))dakujem za maily, pobavila som sa:-)))
no a co s tymi pagacikmi, boli dobre? komu si ich niesla?
Nechajme ich tak, nech sa tešia a my sa budeme tešiť z toho, že sme sa tu zišli dobrí, súcitní a inteligentní ľudia(aj keď občas zahreším)Som rada, že vás mám!!!!!
Hoska, držím palce, aby si mala dobré výsledky z krvi, aj ja idem vo štvrtok pre ne k infektologičke.
Gumajzík, kašli na blbcov, aj mňa vedia niektorí riadne vytočiť. Predpokladám, že niektorí nemajú ešte ani 15, tak čo! My už máme čo-to za sebou, za čo sa určite hambiť nemusíme!!!
ventil máš pravdu aj dr.jajbolí tam v jednej téme niekto riadne sprdol.niektorí ľudia ako by mali patent na rozum
ludia, neviem ako to citite vy, ale ja mam pocit, ze my sme sa tu zisli taki slusni ludia. ved na tych inych temach sa kazdy iba dohaduje a podryva. napise clovek nieco a hned ho osocuju. vzdy sa najde nejaky rypak, ktory vlieva olej do ohna. dnes sme sa tu bavili o tom, aki dokazu byt ludia bezcitni, tak som sem napisala, ze sa treba ku kazdemu spravat vludne, ale akoby som teraz dostala hned studenu sprchu. asi mi chcel niekto vyssi ukazat, ze mam stat nohami na zemi a nenamyslat si a nesnivat o krasnom svete plnom dobrych ludi...:-))
resp."super recepty"