Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ivet2301

JAJBOLI AHOJ chcela by som to pre vlastnú potrebu nie na podnikanie...nie moc drahé, alebo ak vieš porad nejaký obchod dobrý...dííík

krisha

jajboli, aj ja som mladucka, ale mam vselico za sebou, nie zas tolko ako ty.-)))) pijem cajik a celkom by k nemu bodol nejaky ten pagacik:-))dakujem za maily, pobavila som sa:-)))

dr.jajbolí

Nechajme ich tak, nech sa tešia a my sa budeme tešiť z toho, že sme sa tu zišli dobrí, súcitní a inteligentní ľudia(aj keď občas zahreším)Som rada, že vás mám!!!!!
Hoska, držím palce, aby si mala dobré výsledky z krvi, aj ja idem vo štvrtok pre ne k infektologičke.
Gumajzík, kašli na blbcov, aj mňa vedia niektorí riadne vytočiť. Predpokladám, že niektorí nemajú ešte ani 15, tak čo! My už máme čo-to za sebou, za čo sa určite hambiť nemusíme!!!

gumajz

ventil máš pravdu aj dr.jajbolí tam v jednej téme niekto riadne sprdol.niektorí ľudia ako by mali patent na rozum

hoska

ahojte zabky... no co ako sa mate???dnes som bola u doktorky...krv mam velmi zlu...mam obrovske mnozstvo bielich krviniek...vraj mi ten streptokok napadol vsetky dychacie dutiny...vo stvrtok mam ist zase na krv takze som zvedava ako to dopadne...

ventil

ludia, neviem ako to citite vy, ale ja mam pocit, ze my sme sa tu zisli taki slusni ludia. ved na tych inych temach sa kazdy iba dohaduje a podryva. napise clovek nieco a hned ho osocuju. vzdy sa najde nejaky rypak, ktory vlieva olej do ohna. dnes sme sa tu bavili o tom, aki dokazu byt ludia bezcitni, tak som sem napisala, ze sa treba ku kazdemu spravat vludne, ale akoby som teraz dostala hned studenu sprchu. asi mi chcel niekto vyssi ukazat, ze mam stat nohami na zemi a nenamyslat si a nesnivat o krasnom svete plnom dobrych ludi...:-))