Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Kisha, si dobrá, ako vidím, začína sa to už aj na tejto téme, nedovolíme, áby nám sem niekto vstúpil nežiadaný,
Čítala si Ofice-ho?
Simeon, keď je na pokece lepšie, zrejme si ešte v puberte,a neviem potom,čo tu snoríš a kritizuješ. Radšej choď už spať alebo si pokecaj inde. Nevieš, o čo tu ide, tak nepchaj nos do vecí, ktoré ťa nezaujímajú.
ano su simeon..ako pre koho.-))) ak ma chces vyfajcit posli RP...ponukam slecne 10000, posli RP....kto ide na kavu, posli RP, fotku mam...skur...Blava...skur..vychod.
Fakt zaujimave.-)))
boooze moj! teraz mi odisla navsteva...bla-bla-bla... to su co za temy, vraj portal o zdravi, same tliachaniny. vam poviem, ze na pokece je ovela zaujimavejsie. ale tam ste vy asi este nikdy neboli, ha!
teraz mi odisla navsteva, uz som uplne vystavena, idem sa umyt a spat, prajem vam dobru nocku a poriadne sa vyspinkajte. nech vas nic neboli a netrapi. ahojte!!!
No ľudkovia moji, na tejto téme nachádzam kľud, rovnováhu. Vy ste pre mňa takým balzamom na duši, bohužiaľ som musela ostro zakročiť na kritiku jedného OFICE-ho. Ventil ma zastal a ďakujem za to. Takže trochu vzruša...! Asi sa z toho pocikám zase!
Moji milí, čítajte príspevok na novej téme - Správa pre Ofice! som teraz písala, ďakujem ventilu, alebo neviem už ktorá z vás ste ma tam zastali na jednej téme, kde som písala príspevok. Možno to administrátor vymažem tak čítajte, ostatné potom si napíšeme!
soferi ich pojedli:-)))))
ivet 2301- gelové + uv lampa je k tomu je to nechtové štúdio a dá sa objednať cez neckermann. Ak chceš acrylové, teda živicové, tie treba objednať cez firmu, ale už nevie akú. Našla to na internete ale mne sa zdá že to bolo z ČR. Daj si do vyhľadávača v googli acrylové nechty, alebo nechtové štúdio.