Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nemozem si pomoct, ale uz sa par minut dobre smejem. pozrite si, co napisal na teme o plastickej operacii nosa...
skus ist nahanat tych busarov, mozno ta to unavy:-)))inak nechapem, preco nespim, ved rano idem do roboty:-)))
No, viete, ja sa konečne po dlhom čase zase smejem! Ako sa vie chudáčisko vytočiť!.......Tak čo , pagáče budeme naháňať v bruchách šoférov?....Hihi
Vôbec nie som ospalá, čo teraz?
ano, nejaky uchyl alebo dement. no ved nech sa zabava, ak mu to robi dobre. mozno sa mu potom lepsie spi, tak mu to doprajme. vselijaki sme na svete. co uz.
to je fayn, ze nekasles, este by sme boli chori... chod si pekne na pokec, tam je ti lepsie, su ti tam vekovo blizsi, nastrocni pubertaci a neotravuj slusnych ludi. Alebo si zaloz temu Pokec a tam si kecaj sam so sebou
Tu som kua.... Idioti nejdú spať, už zase cikám, stres.....
ventil...divny janko pod menom simeon??? Na teme Ofice sa navaza do jajboli
ale ja na vas nekaslem. a co teraz, ha?
ludia, vsimnite si, ak ste este niekto hore, ze nejaky divny janko tu beha z temy na temu a tusim si vybera len tie, ktore prave frcia. ale len tam pusta jedovate sliny. aj tu sa ukazal, kaslime na neho, ved ho to prejde.
citala som, tu temu, kt si zalozila, ale tu kde vznikol konflikt nie, je to dlhe a nechce sa mi, zajtra si to snad precitam. Ty este niesi unavena po celodennom peceni?