Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

a co takto zaplatit im niekde predlzeny vikend v niakych kupeloch? Zanzibar ty myslis asi nieco hmotne,mam dojem

schelly

zanzibar - ved to je super. aj ja kupujem rodičom k výročiu. je to velmi milé a určite ich to velmi poteší. žial nemam žiadny typ ani predstavu, čo kupiť. možno ti niečo cvrnkne do nosa ;)

zanzibar

dr.jajboli, co sa stalo? nechapem tvoj odkaz. urobil som nieco zle? ja neviem o nicom. tak napis polopatisticky o co ide. inak, dnes budem mat trocha volno, chcem skocit na otocku do viedne kupit rodicom nejaky darcek, budu mat vyrocie svadby. moje kolegyne tvrdia, ze je blbost aby deti kupovali pri takejto prilezitosti dary rodicom, ze je to iba ich vec, ale ja si myslim, ze ich to potesi. ved kaby sa neboli zobrali, neboli by sme tu ani my so sestrou, no nie? teda, ta svadba prave nie je podmienkou, ale to je jedno. neviem este co im kupim, dufam, ze mi tam padne nieco do oci a bude to dobry napad. nemate nahodou niekto nejaky tip?

schelly

no včera som si kupila ten jogurtový koktail Dobrá máma s príchuťou višňa + vanilka - to vam je tak dobré !!!!!!! a má to aj vela vitaminov :)

dr.jajbolí

Ahojky všetkým, dnes prídem len večer, takže prajem NAŠEJ PARTII ničím a nikým nerušný pekný slnečný deň!
Zanzibar, budeš prehnutý cez koleno...!!! Ty už vieš prečo! Nestrácaj vo mne dôveru!
No,no, no!

schelly

Ránečko. Sa dívam, že tu máme príživníka, hm?! A tak treba ignorovať a jeho to omrzí. Hlavne že písal, jaký trapný portal a že pokec je lepší...a dnes tu je zas...

simeon

skvelý den! tak co, chciplotiny, este ste prilepeni na posteliach? niet divu, trpkost v srdci berie energiu. tak si len pekne postonkavajte, ja sa idem radovat zo zivota aj za vas. mam za sebou chutne ranajky, cerstvu sprchu a teraz hor sa do pracicky. niekto musi aj peniazky zarabat, aby bolo na dane pre nezamestnanych..chi-chi! verim, ze mi drzite palce a prajete mi uspechy. dakujem vam za to!

dr.jajbolí

Chudák, sledujem, čo porábaš, choď si len na svoj pokec, si fakt trápny a úbohý,a žiaden šikovný, a čo ja viem aký, či ako si to tu všetko na seba opisuješ!

simeon

vazene osadenstvo! vidim, ze vase schopnosti nestacili na mladeho, krasneho, vzdelaneho, inteligentneho a skuseneho odbornika akym som ja sam, preto sa s vami lucim a odchadzam na pokec, kde je naozaj viac zabavy ako tu. vy tu uz vsetci klipkate ocami a ani len ma nestacite sledovat, co ma nebavi, lebo ako kazdy spravny hrac potrebujem protihraca. a tu zial ziadneho niet. bye, bye a good night! ja sa este chvilu pozabavam. a vy cerpajte energiu, aby ste mohli zase zajtra do vole stonat.