Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahoj, krisha! neviem co sa dnes deje, ale este sa tu nikto neukazal. aj dr.jajboli je niekde na navsteve alebo na zabave, alebo v kine, alebo neviem kde, asi zase nieco pecie. ale to by hadam obcas dobehla k pocitacu. preco tak neskoro z prace?
ahojte...teraz som prisla z prace, otrasny den...uz som myslela, ze sa nedockam konca:-))) zase lokse???:-))))
dr.jajboli a vsetci ostatni!! po akych temach sa tulate, vsade vas hladam!! chybate mi!!
no teda! dnes nejako vsetci strajkuju, skoro nikto sa tu neukazal, co sa deje? v blave neprsi, ale sa ochladilo. je tak neprijemne. a vietor.
kadial sa tulate??u nas sa schyluje k dazdu.a ako to vypada v Bratislave??
takze ludkovia mame novu prezivku "chciplotiny"no zanzibar teraz si asi na rade ty,musis si toho blazna "podat".ale myslim ze by sa pekne cudoval keby mu kazda z nas pekne strelila.my si tu pekne debatime a on,blazon co sa nam tu vrta.
noooo,lekše s makom milujem,mňam nerobmi chúťky,lebo ja také nesmiem
ahojte, co je dnes nove? ako travite cas v praci pripadne doma? zase niekto nieco pecie alebo vari? ta tema super recepty ma drazdi, vzdy tam mrknem a zacnu mi tiect sliny. hovorila som v praci o loksoch s makom (tych zanzibarovych), tak dnes ich jedna kolegyna priniesla, mama sa nad nou zlutovala a urobila ich vraj prvykrat v zivote! su naozaj vyborne, ten zanzibar si teda vie vybrat. len to nie je velmi pre zlcnikarov, lebo mak je takmer zakazana potravina. kolegyne hovoria, ze ked sa toho velmi clovek naje, tak poprda kade chodi. dufam, ze nam to nehrozi, lebo nam v praci prestali kurit a je tu zima ako v psinci. ak budeme musiet vetrat, tak neviem, neviem. len nedavno som mala chripku. nerada by som zase nachladla. musim s zanzibara spytat ako je to s tymi vetrami, ci mu lokse nerobia problemy.
ona nebude vedieť, čo je bike ::):):):)
zdravím všetkých slušných ľudí na tejto téme.ako sa vám darí? dúfam že dobre,pretože ten vlezlák sa nás tu snaží vytáčať,kašlať na neho.jajbolí takú chuť som mala na tie pagáčiky,škoda že sme tak daleko aj na biku by som zašla.