Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no teda, co sa to deje, tie nase skalne nam odchadzaju, ze by mali az tak malo casu? alebo su take unavene? neviete co je s jajboli? kde moze byt cely den. rano sa tu ukazala, ale ved uz je noc, uz by mala byt doma, nie?
ahoj,no tak dojmi su vyborne,ale ako som zacala v pondelok tak som dnes skoncila,v utorok som sa nemoohla dostat do formi...takze...idem naspat do starej prace az bidem ok,dnes som volala veducemu o vyplatu a pytal sa ci sa nevratim naspat,ze mi da pracu zodpovedajucu pre mna...tak sa vratim naspat...a co ty krisha uz si povysila?
Jajboli,nemam teraz vobec cas,ale hned ako bude ozvem sa pa...dobru noc a zajtra pokojny a pekny den zajtra...
ahoj mariaa, aspon napis ako je v praci, prve dojmy...
Ahojte vsetci...a hned dobru noc...
kde máš chalupu?
ja mam teplovzdusny ventilator, ale nechala som ho na chalupe. tak mi treba, aspon zmrznem.
u nás tiež zima ako v psinci,ale ja si tiež prikurujem a mám fajn teplučko.jajbolí písala že bude až večer na PC,ale ešte jej tu niet.
ja som sa nejak zamotala:-)))este sme kecali v robote a taak...urcite poznas.-)))vidim, ze jajboli to tu dnes zanedbava, mozno sa ohliada po praci:-)))nam nastastie este kuria a keby aj nie, zapnem si ohrievac, ja musim byt v teplucku:-)))
je mi hrozna zima. byvam v panelaku a uz sa nekuri. nechapem, ako nas mozu takto nechat bez tepla, ved tu pomrzneme.