Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahojky! Je tu niekto? Ja som bola na diagnostike s tým lekárom v NZ. Chcela som si ho"podať", lebo som si myslela, že produkty, ktoré užívam a sú na jeho doporučenie mi spôsobili ten problém, o ktorom som tu písala.Skoro som padla na riť, keď sa ma pýtal na antb., či som náhodou nebrala. Údajne to od toho, nuž čo! Konečne som bola trochu medzi ľuďmi, až mi dobre padlo. Myslela som na vás a veľmi ste mi chýbali. Tak som sa ponáhľala, lenže kým som si tu poprečitúvala zameškané príspevky a všetky moje e-maily, pozerám, že je veľa hodín a vy už určite hajáte v hajanoch.
Zanzibar, ty si písal včera tomu VOTRELCOVI na téme Správa pre Ofice, alebo na tejto? No neva.., keby som ťa nepoznala aspoň ako-takého, tak sa hnevám, ale ja sa neviem hnevať.
tak tak, tiez sa mi to nepozdava... aby sa skoro cely den neukazala, to nieje jej styl...no, nemyslime na zle, mozno je zmorena a uz spokojne odfukuje v posteli.-)))
mam vazne obavy, ze sa uz neukaze. neviem, co sa jej mohlo stat, dufam, ze je v poriadku. ved toto je jej hodinka, este by tu mala zurivo tukat do klavesnice a ona nikde!
dobru mariaa a nech sa dari:-))) no co, ventil, pockame na jajboli??
dobre sa vyspi a drzime ti palce!!!
Ventil,no uvidime,lebo ja sa s nim este chcem osobne porozpravat...a ta praca ma dost zaujala...prajem tebe aj vsetkym dobru noc este raz...ja uz idem tiez..pa
Diky krisha aj tebe nech sa dari,uz musim ist do hajan,lebo som dost unavena len som vas chcela pozdravit...
mriaa, ked ta chce sef naspat, tak to vyuzi a pytaj si aj trocha vyssi plat. asi si dobra pracovnicka, inak by ti to nenavrhol. niekedy nie je zle vratit sa na stare miesto kde to clovek uz pozna.
aspon, ze tak. Ja povysim az od juna, zatial som nenahraditelna na starom mieste:-))) drzim palce, aby sa darilo
mam tam chyby ,ale uz opravovat nebudem...