Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Tak ten VÍRUS, vieš o kom píšem, písal, že asi od zlosti puknem a Zanzibar napísal: ....Vírus, pošepkám ti niečo- už asi pukla, lebo už cikááááá(stres) a bolo to na tej téme Správa pre Ofice! Ten, čo do mňa rýpal, sa ospravedlnil a sľúbil, že odtiaľto zmizne a tak sa aj stalo. Možno je tu, ale pod iným menom, ktovie!
odchadzam,ale az od juna, ved som pisala, ze budem nepostradatelna, tak ma sefova nechce este pustit:-))) a fesaka mozno stretnem zajtra, mozno... Uvidime, ako povedal slepy:-)))
A nech sa pochválim! Ja už vydržím dobehnúť na toal... Dúfam, že sa to zlepší a tento nenormálny pamperský stav skončí!
A kde ste zmizli, veď ma tu nenechávajte samú!!!!
Ľudia, v Novom čase hľadajú hercov do Paneláku, nejdeme? Bola by sranda! Veď my by sme im to tam roztočili, né?!
co bolo vcera so zanzibarom? teraz vecer sa tu neukazal, asi uz spi.
opr. využije
Ventil,Krisha, ste také zlaté!!!! Jóóój, ja vás mám tak rada!
Zajtra idem zase doobedu k lekárovi pre výsledky, to len aby ste vedeli, keby niečo, tak ma prosím.."zaskočte"..
Čítam, že Mariaa sa vracia, dobre si jej ventil poradila, nech to využije. Ale o tom-potom, U nás by také ponuky neboli, chceš odísť, tak choď, ale už sa nevracaj! Dolu klobúk pred jej šéfom! Možno sa mu páči! Veď podľa toho, ako sa opisovala, Maria musí byť KOSŤ! Nech to fakt využijem držím jej palce. Nuž a ty Kricha, neodchádzaš! Tak potom je šanca na mladého!
no konecne! uz sme sa bali, ze sa ti nieco stalo. trocha som sa pozerala po inych temach a ten vykuk zo vcerajska tu zase pobehuje, ale tu sa nastastie este neukazal.neviem podla coho si vybera temy, ale stale niekde zabrdne.
no, normalne sme sa o teba bali:-))) aspon vidis akych dobrych ludi si tu spoznala:-)))
Jéééééééj, vy ste všetky také zlaté!!!!!!!Ja Vám zo srdca ďakujem, že ste stáli včera pri mne a bránili ma! Čítala som vaše príspevky.Ja si to tak vážim, že ma postrádate. Aj mne by bolo smutno, keby sa z vás niekto dlho neozval!
ahooooooj jajboli:-)))))