Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

tak som sa včera vytočila, že my si tu tak pekne píšeme, je to balzam pre dušu, príde jeden votkundes Vírus, Votrelec, BAcil a čo ja viem čo ešte a všetko mi tu pokazí.Narušil našu atmosféru pokoja

krisha

neviem, neviem jajboli, mala som ten pocit, ze to je ten isty, len ma nejaku rozdvojenu osobnost, objavili sa obaja v rovnakom case a utocili na teba...nevyhody netu...kedykolvek zmenis identitu

dr.jajbolí

Prečo by si nemohla mať Krisha všetko? A budeš mať, cítim to a ti to aj prajem!
Kde nám zmizol Ventil??? Prečo tu nie je?

dr.jajbolí

Ale jeden Vírus je OK, ten druhý, ten Simsom či ako sa to volá ten nie je OK. Ten prvý mi ublížil na téme nechce sa mi na tejto planéte žiť, či ako sa to volá a príspevok písala Keituškaa, ten sa mi ospravedlnil, je dospelý a má 3 deti, ak je to pravda, ale ten včerajší-močný- ten nie je OK, je to sopliak, nafúkaný, ktorý má všetko, lebo otecko všetko vybaví! Rozmaznaný panovačný a drzý

krisha

tak by som si priala, aby si mala pravdu:-))) ale prestavam dufat, clovek asi nemoze mat vsetko naraz, aj novu, dufam, ze lepsie pracu a aj stastie v laske

dr.jajbolí

Krisha, poslala som ti niekoľko srandičiek na e-mail, ak sa nehneváš. No, čo sa mladého týka, osud ti asi prajéééééééééé!
Ani nevieš, ako veľmi ti držím palce, nech ide všetko, ako má..... k Tvojej spokojnosti....
Tu ste ešte, alebo už idete hajuškať? JA vôbec nie som ospalá!