Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
uz som fajcila, vobec sa nezaoberaj nejakymi hlupakmi jajboli,
Už si fajčila? No ja ešte nie, lebo som čítala ten príspevok. Je to smutné, ale z tých "jeho" maminých chorôb mám aj ja veľa, preto sa čudujem ako vie takto písať a ubližovať ľuďom, keď nevie, kto má koľko rokov! Môžem mať 70 a môžem sa volať Gombička, Nikto by si nemyslel, že mám 70 podľa prezývky!Ublížil, ale chvala bohu je preč
tiez neviem, co si o tom mysliet, ale na zanziho to nesedi, on je velmi uvedomely a na take nieco by sa neznizil
ludia, ja sice nie som psycholog, ale toto co sa teraz objavilo na tej teme pre rng. a podpisany je tam zanzibar urcite nepisal zanzibar. zajtra sa obratime na ozajstneho zanzibara. pre neho nebude problem zistit kto to pisal, lebo to sa da lahko vystopovat z ktoreho pocitaca to ide. on je na to macher a to dokaze aj jeden moj kolega. tiez ho o to poprosim. da sa zistit cislo pocitaca, nie je to vobec zlozite. a hned budeme vediet kto je tu uleteny. nechapem, preco sa ludia podpisuju pod inymi menami, je to trapne.
nebudem sa zaoberat nepodstatnymi ludmi...radsej sa zaoberam vami:-))))
Daj si do vyhľadávača Správa pre ofice, tam je!
otvorte si temu Povodne odporucene denne davky... atd. je to dlhe. tam ma ten chlapik prispevok hovori si simeno tusim.
malo to názov Správa pre Ofice!Idem ju hľadať aj ja
jasne, podme si pofajcit:-))) myslim, ze admin tuto temu uz zmazal, lebo som ju tu dnes nevidela
teraz som objavila toho chlapika co nas vcera otravoval na jednej teme o rng. pisal tam o svojej mame. teda, ak je to pravda, tak to tiez nema asi lahke. mozno preto je taky streleny.