Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jajboli...vacsina mailov mi zase prisla bez prilohy, takze neviem o com su...zajtra, ked sa poobede budes nudit preposles mi ich? Vopred dakujem
keby sem zanzi nechcel chodit, na nasu temu, tak sa proste vypari a nebude po nom ani chyru, ani slychu, naco by to riesil takto???
cloveka si sice nemame idealizovat, ale mne je vzdy luto ked sa v niekom sklamem. rada ludom doverujem a trapi ma, ked sa presvedcim, ze som verila hlupo. preto si chcem radsej zistit pravdu aby som vedela, na com som. nenahnevala by som sa, keby niekto priznal, ze sa podpisal ako zanzibar, ani na zanzibara, keby priznal, ze to napisal on. ale co by ma hnevalo a rmutilo, keby to nepriznal. lebo sme ludia a robime aj chyby a niekedy si aj zasrandujeme. to je ludske a pochopitelne. to sa da odpustit. ale ked niekto zotrvava v klamstve, to sa odpusta tazko. potom uz clovek prestane verit a je po kamaratstve.
A vieš , čo si myslím? Že sa mu chce Zanzík pomstiť za mňa a za včerajšok, ako ma ten Parazit včera vytočil, aby vedel, ako to je, keď nevinných osočuje niekto. Ja verím, že je to náš Zanzík. A nepíše nám, lebo nás do toho nechce zaťahovať. Možno som blb, ale to si myslím a tak to cítim.
je fakt, ze tam pisal o tom cikani, ale aj tak tomu nejako nemozem uverit. ale ved to nie je nic tragicke, naco sa teraz tym budeme zaoberat. zajtra zistime, kto to pisal a bude to vybavene. teraz to uz nechajme tak.
No vieš čo? Ja som si prečítala na téme povodne.... príspevok Zanzibara, neviem, fakt neviem, všetko nasvedčuje, že je to ten náš. Pozná našu tému, lebo píše o nej, len on sa na našej téme nudí, lebo jediný je chlap a nezaujímavé sú pre neho tieto naše taľafatky, čo myslíš?
nie, nepisal ziadny zanzibar, zajtra budeme vediet, kto to pisal. zanzibar tu teraz vecer ani nebol. nemyslim, ze by chodil na ine temy ako na nasu, ved ani nema tolko casu. a nie je to jeho styl, on vobec nie je taky bojovny. teda, nepoznam ho sice osobne, ale mam z neho dobry pocit. myslim, ze sem k nam celkom zapadol a zda sa mi taky uctivy, takto by sa nevyjadroval. nie je taky utocny ako ten pisatel. chcel sa za neho vydavat, ale zle ho odhadol.
nie teraz, ale vcera v teme Ofice, neviem ci to bol naozaj on, idem do prace, ale az na dvanastu, tak sa v pohode vyspim:-)))
Máš pravdu Krisha, a ty o.i. nejdeš spinkať? Nejdeš zajtra do práce?
Čože? Zanzibar teraz niekde písal?