Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Prosím, nebuď smutná! AKo ti viem pomôcť?Prosím, ja som sa vám tak potešila, že ste ma postrádali a teraz si píšeme a vyčkali ste ma, a teraz ty si smutná, chcem ti pomôcť!

dr.jajbolí

Asi máš pravdu! Musíme vymyslieť nejaké naše "značkovanie" nejaké šifry, aby sme sa vedeli rozpoznať, alebo že by sme komunikovali cez skype? Čo poviete?

ventil

ahojte, idem si uz lahnut. som trocha smutna, ale zajtra to snad bude krajsie. tak sa majte a prajem vam vsetkym dobru nocku!!

ventil

mam 31 rokov a som stara dievka. teraz som sa tu dole pozerala ze zanzibar bol na nasej teme naposledy dnes o 10.19 hod. a ten jeho prispevok, to je nieco uplne ine ako to na tej teme ofice. ved to porovnajte, to ked citate, mate pred sebou celkom ineho cloveka. a pise tam, ze ani nevie co od neho jajboli chces. aspon tak som to pochopila. takze o tom urcite vobec nevie.

dr.jajbolí

ja som posielala aj gumajzovi tak isto, ako som to dostala, čo sa serie ten PC? Strašne veľa pošty som dostala, hádam zo 20, a kým som to popozerala!!! OK, pošlem znovu

dr.jajbolí

Ventil, ty si úplne ako ja!!! Prosím ta, koľko máš vlastne rokov, môžeš nejako aspoň posunkami naznačiť? Ja tiež rada pomáham a teším sa, že som na vás natrafila a vôbec, som ti vďačná, že si založila túto tému. Bolo to správne a dobré!