Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Čítala som tému"povodne...." No, Simeon prišiel asi k rozumu. Fakt má strach o mamu. Keď tak čítam jeho príspevok, mám veľmi veľa z toho, čo jeho mama. To po 50.-tke ide dolu vodou, jedna radosť. Už aby som si našla robotu, lebo budem ešte fakt invalid. V práci keď som bola, neboli žiadne problémy, lebo človek na to nemyslí, ale doma... to je fakt trápenie a ešte pre mňa, ktorá som rada pracovala s ľuďmi a bola medzi nimi. Chýbajú mi, ale vy ste všetky také zlaté, že mi to všetko vynahradzujete, vžda vám za to ďakujem!!!
Jáj a ešte mi napísali, že keď chcem ísť k tomu lekárovi, mám si napísať do poisťovne žiadosť. Pýtam sa, keď má niekto napr. infark, tiež si má písať žiadosť? A na čo? Na cestu do cintorína? Predstav si, koľko ma bude teraz stáť sono, CT, možno cystoskopia a boh vie čo?! Júj, Pením a budem zase "cikať"
Ahoj Krisha! No ja som volala a povadali mi, že mámísť v utorok na kontrolu k lekárke, výsledky sú tam, ale sú aj pozitívne niektoré a hovorila niečo o herpesoch(mala som ho raz- pásový opar, páni, to vám je len bolesť!) Tak neviem, čo mi zase chcú nájsť. Bola som aj na gynde. Povedal, že som OK a mala by som ísť na sono obličiek a mechúra, ale práve som dnes dostala list od poisťovne, že nemá zmluvu s mojim lekárom, ale ja k inému nechcem, lebo tento je špička. Zmluvu mu nedali, lebo predpisoval údajne drahé lieky. ALe do riti, či sú drahé lieky len pre tamto tých hore??!! Taká som nasratá, že idem písať sťažnosť. Minule skoro tisícka za 2 tbl a trochu mastičky, to je teda pecka!
som v robote, ale ulievam sa, tak som si odbehla na net. Zdravim...jajboli, ako dopadli vysledky??
Ahojky! JA som tu, len hľadám a hľadám a hľadám na nete a neviem sa dopátrať. Na víkend vôbec neviem, čo budem variť, ešte nad tým neuvažujem. V sobotu vždy mám taký ležérny deň a varím len tak hocičo, čo ma práve napadne. Možno to budú zemiakové baby(harule). Možno jablká v župane. A možno, že len špenátik a zemiačky + volské oko(mňam). Ako sa máš Schelly, čo robíš? Snáď sa nenudiš?!
tak takýto dlhý útlm tu už dlho nebol................
Dobré ránko. Teda skôr obed..Som sa nemohla odtrhnúť doterz od roboty...Akože sa máme? Včera som si bola zasa zacvičiť a kamoška mi doporučila si dať večer paralen, aby som nemala taku svalovicu a som fit. Čože budete dnes variť? Kolegyna ma gulaš a druhá francuzaky..už mi kruti žaludok. Ja idem dnes na firemný obed,máme držkovu a rizoto so syrom. Už sa neviem dočkať. Ake mate plany na víkend?? :)
ahojte, ja uz utekam do prace, je tak pekne a mne sa tak nechce... Uzite si pekny den:-)))jajboli, tebe dobre vysledky
Ahojky! Ako ste sa všetci vyspinkali? Už pracujete poctivo, tak vám všetkým prajem pekný, slnečný a ničím nerušený úspešný deň! Idem si po lekároch, tak sa zatiaľ všetci majte pekne!
NA najčítanejšej temé? Uhm,,,, Musela som, chápeš, potom si to bude robiť vždy a takto sa nad sebou asi zamyslí, alebo že by nie? Vyspinkaj sa do ružova, už odchádzam od PC a dík za výslekdy, že mi praješ, aby boli Ok Papá!