Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Gumajz,ved ty zdravi sme boli aj mi.A nemozeme za to,co nas v zivote postihlo... aj oni raz mozu pocitit stratu zdravia,ako sa hovori-SYTY HLADNEMU NEVERI TAK JE TO AJ ZO ZDRAVIM-....a kto sa smeje choremu moze dopadnut v zivote este horsie...ale chapem,ze nechces vypisovat svoje zdr.probl./mimochodom aj mne sa stava a stalo,ze sa mi smiali ohladom zdravotneho stavu.Napisem ti taku historku ohladom rozvodu.../tiez sa mi jedna chychunala popod nos,ze som rozvedena atd.a co myslis ako dopadla ona?skus hadat....takze asi tak,nikdy sa clovek nesmie smiat a zabavat na nestasti inych...kazdy si to potom privola na seba...no co uz tak sme HYPOCHONDRI-A co nie kazdy si to moze dovolit,ze?:0))))......
Zdravim vsetkych....a prajem pekny den...
Už si dlho PN? AJ si niečo hľadáš? Alebo radšej inv.? Aj ja som na PN hl.Dg.Chrbtica
jasne že pozeráme ordináciu a potom to rádio uops je to celkom dobré. ja nerobím nič, četujem na PC a tak.nemienim sa niekde nervačiť za par šupov tak ti poviem. ale srandujem,som PN mám problémy s chrbticou a veľa dalších,ale nechce sa mi o tom rozpisovať,lebo zase niekto povie že sme tu schcípliny.
Vidím, že tu budem chodiť už asi len ja-sama...NO NIEÉEEEEEEEE!!!!!!! Vy určite pozeráte Ordináciu, však?
Uf, vy ma tu spovedáte a ja si píšem sama so sebou! Je to niekto, alebo ste už zalezení pod paplónom!!!!!
Ahojte, no lekár z NZ bol tu v našom meste,aby som tam ja nemusela a urobil tu diagnostiku, a včera bola druhýkrát, lebo ľudia ma oslovovali, že"aj ja chcem, aj ja!" Nuž tak včera som tam bola. Ludia boli nadšeení. On mi len potvrdil to, čo mám a práve chodím po vyšetreniach. Dnes som tiež bola na gynde s tým mojim čúraním, ale tam som OK a posiela ma k urológovi, poobede mi bolo zase nanič. A aby reč nestála, zožrala som blombu z boľavého zuba a začal ma pokúšať ďalší. Ja som fakt ako taký invalid. Už chcem do práce!!!!!!!, Ale kam?????????
Čo máte nové? Gumajz a ty robíš? Alebo čo robíš?
jajboi ty mas tak vela diagnoz,co ti vlastne zistili alebo co ti maju robit ,ake vysetrenia?na jedneho dloveka az,az.a to ides do NZ na niake specialne vysetrenia??
jajbolí ja som na tom podobne ako ty,ked som zostala doma všetko ma začalo bolieť,začala som chodiť po lekároch a našli mi všetko možné aj nemožné.ked si začneš s lekármi hotovo,jeden ta posle tam druhy inam no hroza.
opr. -vždy