Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

presne tak,kazdy znasa bolesti a chorobi inak...kazdy sme iny...takze ja si uz s toho nic nerobim,ked mi niekto nieco povie,ale vies tiez ma to trapilo a aj mam obcas take chvile,ze ma to trapi...zvlast teraz ked som zacala chodit do prace a nevladzem,tak sa citim trapne,ako keby som bola leniva.,...ale ja viem,ze nie je to tak tak mi moze kazdy....:0((((.......predsa sa este koli tomu nebudem trapit...ale tazko sa vysvetluje zdravemu....ked je clovek chory....ale nechame to tak...

gumajz

Ahojte všetci,jajbolí som PN už od zač.roka tak, uvidím ako sa to bude ďalej vyvíjať,hľadať prácu si nehľadám,pretože už nemôžem byť niekoľko hodín v kuse za PC ,môj zdrav.stav mi to nedovolí.Mária máš pravdu že zdravý chorému neverí,každý povie ved dobre vyzeráš čo ti môže byť, aj mňa bolí chrbtica.Len je rozdiel komu ako to spôsobuje problémy.

krisha

dakujem mariaa,a uz aj idem do postele, lebo cim neskor pojdem spat, tym neskor vstanem a v noci budem potom zas mysi nahanat. Majte sa

[zruseny12]

ahoj krisha....ja uz budem mat pomaly desiatu...tak sa poriadne vyspi...do ruzova...Pa a dobru noc...:))))......

krisha

fabrike...hmm...no nie je to ten spravny nazov:-)))som statny zamestnanec a pracujem denna, nocna, dva dni volna, denna, nocna, tri dni volna a tak stale dokola. Ty sa este stale gulas? Kedy mas termin?

mirka ff

Krisha ty pracujes v niakej fabrike?to chodis na tri smeny??ty mas odvahu papat rano segedin,vies co to bude ked to zacne pod paplonom ucinkovat??ha-ha

krisha

dobre ranko:-)))ja som prave prisla z nocnej, ranajkujem segedin, na spanok uplne vhodny:-))))ahoj mirka, ahoj maria:-)))

[zruseny12]

jajboli ahoj,konecne pri PC,hoci nie dlho,lebo mam dost prace,ale dns som uz sama doma...mail ti napisem neskor,este sa zotavujem z pondelka,ale uz je lepsie...ako bolo...necitala som vsetky prispevky,ale len par,a tam som nieco citala,ze si mala nejaky problem?tu na fore?inak ako sa mas?u nas svieti krasne slniecko...dufam,ze bude ok...mam dost prace doma,ale musim robit opatrne,aby som mohla ist na druhy tyzden uz do prace...aby som sa dnes nepretrhla musim si davat pozor...:0)))).......