Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
gumajz.kde je jajboli?je chora ,alebo co?
zanzibar presne toto varievala i moja babička,to sú skvelé veci,ktoré ja už nevarím.V živote už nebudem jesť takú štrúdlu ako robievala moja babička.Tak som si aspoň zaspomínala na tie časy,tak Ti prajem dobrú chuť.To počasie sme asi zakríkli u nás už prší,ale aj tak pekný zbytok dňa všetkým.
ahoj, mirka! moja babka vzdy vari take typicke slovenske jedla, obycajne, sedliacke, to co sa varieva v okoli hlohovca a trnavy. takze obvykle fazulovu, sosovicovu, zemiakovu kyslu a pod polievku, vselijake dolky (ak vies co to je). ona robi dolky tak, ze ich upecie na platni a potom ich obari v mlieku a namoci ich do mletych orechov s cukrom, no nieco fantasticke! robieva aj vselijake placky a palacinky, kolace, zemiaky dusene s cibulkou a cervenou paprikou, dobre masicko, vselijake rezne a tak. aha, aj sulance, perky s lekvarom, no - je toho dost, vsetko je vyborne. pecie perfektne kysnute kolace, to by si sa oblizovala. tak uznas, ze aj preto sa tam tesim. nie ze by som tam inak neisiel, ale je to dobry pocit dat si do zaludka nieco co potesi, nie? zatial este nemam sklon k priberaniu, tak sa da.
Zanzibar pekny vikendik prajem.a co ti bude babka tentokrat vyvarat??priznaj sa,nech ti trosicku zavidime
ahojte vsetci! bol som mimo sr, tak som sa neukazal, a o chvilu mi konci sichta, idem ako obvykle k babke. uz sa tesim, je krasne pocasie. radsej si ani nejdem pozerat predpoved, aby sa mi nepokazila nalada. ventil, mozes mi napisat na moj mail: zanzibar1@centrum.sk. dufam, ze to naozaj nie je nic vazne. ak by som sa tu uz dnes nemal cas mrknut tak mi to prepacte a uzite si vikend v pohode.
u nas je tiez krasne.....vidim,ze jajboli sa neukazuje tak idem aj ja od PC a idem pomaly nieco robit....krasny den prajem...
krisha sladke snicky prajem.veru este sa gulam,doslova.prajem vam vsetkym pekny den a hlavne slnecny.u nas pri Piestanoch je veeelmi pekne
a kde je jajboli?este spi,alebo je niekde u lekara?tak som sa na nu tesila...ze konecne sa stretneme...:0(((....
zanzibar, ked sa tu ukazes, daj prosim ta na seba nejaky kontakt. chcem ta o nieco poprosit. tyka sa to pocitaca. nie je to nic tazke, neboj. nieco som zistovala a bola by som rada, keby si to ty overil. tyka sa to trocha aj teba. vdaka!!
ahojte!! dufam, ze sa vam vsetky aspon ako-tak dari. v blave stale svieti krasne slnko, tak nech svieti aj v nasich srdieckach.