Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
A JE TO SKVRNA OD PRASKU...ZE NIE JE PRADLO PORIADNE VYMACHANE?
ALEBO CHODTE ZA TYMI MAJITELMI NECH VAM UKAZU AKO SA S NOU NARABA, NEMOZETE REKLAMOVAT?UZ SU PREC?TY MAJITELIA?
ja mam trosku podobny problem,neviem ci ste sa s tym niektora stretli.ja ked dam prat pradlo tak normalne zapnem program,pracka normalne perie,a obcas sa mi stane ze na hociakom kusku pradla mam taku akoby zaslu skvrnu.pracku mam od septembra.uz som skusala aj prasok nedat do tej nadobky ale priamo do bubna,uz som skusala prat aj bez avivaze.myslite ze by mohla byt zanesena niake trubka co ide do pracky.vodu berieme z vlastnej studne,alebo ze by to bolo z tej vody??niekedy ma to dost stve a zaujimave je ze sa mi to nestava po kazdom prani.potom to pradlo vecsinou vyperiem v rukach a flaky zmiznu.
byt v robote s obkladom na lici by nebolo asi esteticke.-)))dnes idem uz o troch na nocnu, dobre citate, na nocnu, tak ju musim nejak prezit. Sefova mi volala, ze je malo ludi-vela PN,OCR, tak ci pridem skor. No a ja dobra dusa, preco by som odmietla:-) nevadi, aspon budu hodiny k dobru. Pojdem si teda kupit ten panadol. Mam lekaren blizko bytovky, su tam take zlate baby, tak uvidim, co mi poradia. Tusim riesite pracku...normalne zelezne kladivo do ruky a jednu po nej:-))ale ne:-)to by chcelo opravara..alebo ju skus uplne odpojit, od elektriky, nechat chvilu a mozno sa neskor nastartuje. Alebo daj iny program. Trebars rucne pranie..
asi ste kupili "kocku v mechu"no neviem ci vas nahodu niekto neosklbal.vyskusaj ked ti prestane ist ju otvorit a vyskusat pradlo ci je napustena voda.ale neotvaraj ju nasilu,program musis pozastavit
tak to ti neporadime....mne tiez jeden cas takto vypinala,a opravar mi povedal,ze musi byt vsetko ciste a priechodne tie hadice...lebo ja som si myslela,ze skor program je pokazeny...
dakujem to s tou sodou, tiez ma to napadlo, ale pre istotu sa spytam :) ta pracka je jeden a pol roku stara, kupili sme ju od ludi co sa srahuju a im nikdy problemy nerobila, tak ja neviem ci ju mam rozsekat alebo co. priatel sa tomu rozumie asi tak ako ja :D zapne sa vsetko v pohode slape asi 20 minut a potom ako ma znova do seba napustit vodu, tak to nezvladne, tak ja fakt neviem ci naozaj nosim tolko smoly :( ze sa mi nic nedari
ahojte holky.Krisha ten ibalgin ti moc neradim,teda mne to vzdy zatazi zaludok.a hlavne nie kazdych 5-6hodin,sa z neho nadopujes.vyskusaj studeny obklad na lice alebo panadol femina-ak mas
ahojte všetci, no ja som tu včera vôbec nebola,ale ste toho popísali aj nejakého hosťa ste mali fajn.pekný deň
mozno si len ta pracka musi zvyknut na nove prostredie a kde je priatel...on sa mozno viac vyzna....