Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
myslis ten co sa cita TAJD.ten som uz mala ,ale to som mala este tu staru klasicku pracku,nie automatku.vyskusam ho opet kupit,uvidim.
NIE NEPRALA,JA SOM SI OBLUBILA TEN-TIDE-RAZ SOM KUPILA NEJAKY UNIVERZALNY,ALE NEBOL BOBRY ANI NA MONTERKY TAK OD VTEDY NEEXPERIMENTUJEM Z PRASKAMI...JA SOM S TIM SVOJIM SPOKOJNA,LEN NIEKEDY BOL AJ ZO ZEHLICKOU A TO SA PRADLO NEMUSELO ZEHLIT,TERAZ TIEZ ,ALE UZ VYDNO, ZE JE ROZDIEL...
NO TIDE SA VOLA TEN PRASOK...
Mariaa uz si prala v teskovom prasku na pranie,lebo mamina si ho chvali,ze ci je ozaj taky dobry??Sedmikraska a co pecies??
JA MAM TAID A NA VLNENE VECI A Z PRIADZE POUZIVAM TEKUTY PRASOK ABY MI NEVYBLEDLA FARBA...TAZKO RADIT,KED MAS NA TO PROGRAM,ALE,SKUS NAHRIAT VODU NA 40ST.A NASYP TAM PRASOK AKO DLHO SA ROZPUSTA,NIEKDE V LAVORI A UVIDIS...AKO DLHO SA ROZPUSTA...
mohla by to robit aj nizka teplota vody??
ja periem vecsinou v rexe alebo klasicky palmex.ja mam na pracke taky univerzalny program,a perie to na styridsiatku.teraz som bola kvoli tomu vonku kuknut na susak a prala som biele a nemam tam ziadny flak
NO AJ TOTO VELA ROBI,LEBO KED JE PRASKU VELA A VODA STUDENA TAK TEN PRASOK SA NEROZPUSTI...ANI NESTIHNE...ALE ZASA KED SA PERIE BAVLNA ANI SA NEDA VYSOKA NEJAK EXTRA TEPLOTA...JA ODKEDY VYMYSLELI TIE PRASKY EURO TIEZ MAM PROBLEM,ALE TIEZ NIE STALE...
LEBO AJ MNE SA TO OBCAS STANE,ALE JA SOM PRISLA NA TO,ZE KED DAM VELA PRADLA,ALEBO PRASKU...A ESTE KED PRASKY ZACALI VYRABAT TIE EURO COMPACT,TAM SA ZASE INAK DAVKUJE A TO SOM ZO ZACIATKU NEMOHLA SI ZVYKNUT,LEBO KED SA DA VELA PRASKU A ON JE SILNY TAK SA ROBILI MI SKVRNY...STALE NIECO VYMYSLAJU:0)))....CLOVEK SI NA NIECO ZVYKNE A ONI TO ZMENIA...A TO JE VO VIAC VYROBKOU...
ale nemam to pokazdej,ono to na bielom tricku ukaze seda skvrna a aj na muzovich monterkach to ukaze akoby to bolo prave niecim obliate.myslis ze keby som prala na vyssej teplote tak by to tam nebolo