Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a uz mas aj nejake vecicky?ale to je otazka ,nieco musi byt pripravene....ja dnes nevarim mam od vcera,ale preberam a dala som prat veci na leto...ale pozeram, ze sa nejak zamracilo...a ake mena mate vybrate?
ze asi chlapec,,ale ja mam poslednu dobu tusaka ze dievca.Jajboli asi isla k dakemu lekarovi alebo nieco vyvara
ja som uz pisala,co som robila...inak kde je zase jajboli?akoto,ze tu nie je...?
ahojte. aký bol víkend? ja som bola chvílku vonku v piatok. v sobotu brigáda s drevom na dvore. potom sme zahajili grilovaciu sezonu a spravili sme si nejaké klobasky. večer som išla na oldies do druhej dediny a došla som o tretej rano. nedelu som celu prelenošila :) teraz v praci, nič sa mi nechce...Silu mi dáva len to, že vo štvrtok je volnoooo :):):)
no uz dlho nebude...:0)))).......a viete ,co to bude, ci sa nechate prekvapit?
ja mam skoro 32 a mam 9-rocnu dceru a to druhe v brusku
mam 40-dcat a deti dievca 11 a chlapec 18-nast/toho roku bude mat 19-nast...a ty?
Mariaa a kolko mas deticiek a kolko mas rokov??
no to poznam,ja ani nie som tehotna a niekedy mam problem zo snurkami....zohnem sa dychcim ako slon...a potom si neviem predstavit niekoho z bruchom...
tak to som ja MirkaFF.prajem vam vsetkym pekne ranko,myslim ze polovica je rozbehana,ja mam dnes vegetik,tak si tu budem lebedit pri PC.Mariaa tak veru mas pravdu,asi si vies predstavit jak sa otacam na posteli,z vane ma musi vytahovat muz,snurky na botaskach zavezuje dcera,no zajimave!!!