Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

sedmikraska,ty uz mas asi davno poprano a teraz len schne pradlo,ze?zase budes v praci...jaj vcera som si zaspominala na ovecky pri tebe,taku pracu by som zase brala keby mi niekto ponukol,len je to tazka praca,na moje zdr.ale velmi som ju rada robila a zase by som sa vratila do tych cias...:0((((.......tiez,sa nebojim ziadnej prace a budem robit cokolvek,len zdravie uz nedovoli vsetko robit...

[zruseny12]

skazaton_,ja som pozerala tie videa,su fakt zabavne....mne jedna znama tiez posiela ,ale skor maily a to sa clovek nasmeje...:0))))......./vseliaky kresleny homor atd.tiez ti prajem krasny den...

skazaton_

preco by som mal odist ? sak som hladal nejake videjka aby som skusil vykuzlit usmev na tvari , ale mumiu asi fakt nerozveselim :( a ja nevim, tak ked niekdo napise "hmm vtipne,rada sa smejem" tak neviem ci to je ironia alebo to je nejake potlacovanie emoci ... a zakomplexovany ze som ?:X co sa nedozviem od tychto fundovanych online psychologoch :) nic proti, nebudte na mna zle, ja som s tym nezacal

dr.jajbolí

Á, tak tu si! No ale ja si to pozriem už len zajtra, lebo sa nahlas tu smejem a rodina už spí. Ako sa dajú pripojiť tie videá na túto stránku?
Ďakujeme a dobrú noc každému, idem hajať, papá