Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mirka ff,tak tebe sa to blizi,ze?jak tie dni utekaju...
sedmikraska,ty uz mas asi davno poprano a teraz len schne pradlo,ze?zase budes v praci...jaj vcera som si zaspominala na ovecky pri tebe,taku pracu by som zase brala keby mi niekto ponukol,len je to tazka praca,na moje zdr.ale velmi som ju rada robila a zase by som sa vratila do tych cias...:0((((.......tiez,sa nebojim ziadnej prace a budem robit cokolvek,len zdravie uz nedovoli vsetko robit...
skazaton_,ja som pozerala tie videa,su fakt zabavne....mne jedna znama tiez posiela ,ale skor maily a to sa clovek nasmeje...:0))))......./vseliaky kresleny homor atd.tiez ti prajem krasny den...
krisha prajem ti u zubara stastie a nezavidim ti...ani trochu..:0(((....
Prajem krasny den vsetkym...jajboli...co ty jes blompy,ci co?
preco by som mal odist ? sak som hladal nejake videjka aby som skusil vykuzlit usmev na tvari , ale mumiu asi fakt nerozveselim :( a ja nevim, tak ked niekdo napise "hmm vtipne,rada sa smejem" tak neviem ci to je ironia alebo to je nejake potlacovanie emoci ... a zakomplexovany ze som ?:X co sa nedozviem od tychto fundovanych online psychologoch :) nic proti, nebudte na mna zle, ja som s tym nezacal
Á, tak tu si! No ale ja si to pozriem už len zajtra, lebo sa nahlas tu smejem a rodina už spí. Ako sa dajú pripojiť tie videá na túto stránku?
Ďakujeme a dobrú noc každému, idem hajať, papá
ja uz na sto percent, rano skoro vstavam, idem k zubarovi. Tak posledny raz dobru...
ak ti to ani trosku nepohlo ustami, tak uz fakt neviem :)
No, asi už náš hosť zmizol. Kto nás bude"zabávať,"? Čo povieš, ideme už predsa len do tých hajan?