Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mamina123

Krisha co mas 15 ked si vravis ze si dieta.a to ides este dnes do prace??ty robis v tej statnej sprave?si colnicka alebo policajtka alebo nieco ine?

krisha

este ze je shengen, ved by ma s tym nepustili cez hranice:-))))Dala som si ten jeden ibalgin a po ceste do prace zbehnem do lekarne po nieco ine. Zatial ma to neboli nejak extra, dufam, ze ani boliet nebude. Najhorsie je, ze dnes som este nejedla, ked idem k zubarovi nie som schopna sa rano najest, by som to vyvr...
Kamoska je tiez tehotna, videla som foto z ultrazvuku...babo neplanujem, najblizsich 5 rokov, ved ja sama som dieta. Staci mi susedkyn drobec, ked ho obcas varujem, normalne sa mi ulavi, ked si prenho pride a vychutnavam si ten klud v byte:-)))

mamina123

teraz rozmyslam ci sa tu da niako na tento system poslat aj fotka,rada by som vam potom poslala fotku nasho drobceka a inspirovala tak mlade dievky

mamina123

lanza je vyborna,v tej som pravala dcere plienky,nebolo treba ani avivaz,pradlo krasne vonalo.len je z tych drahsich

krisha

ja pouzivam ariel...patri medzi drahsie, ale som s nim velmi spokojna, chodim si ho kupovat do Rakuska, tam sa oplati

[zruseny12]

ANO TAK SA CITA,A JE ICH VIAC DRUHOU NA BIELE ,A FAREBNE...ALE JA SOM S NIMI SPOKOJNA...JA ZASE SOM CHCELA VYSKUSAT LANZU ALEBO ARIEL...S TYM NEMAS SKUSENOSTI NAHODOU?ALEBO NIEKTORA Z VAS?

[zruseny12]

A ESTE MA STVE,ZE ZMENILI AVIVAZ....ZASE NEMOZEM KUPIT TEN,CO SOM POUZIVALA...LEBO UZ JE INY NAMIESTO TOHO...A NEMOZEM UZ NEJAK CHYTIT TAKU PEKNU VONU AKO MAL TEN...CO SOM POUZIVALA...:0((((....