Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Krisha co mas 15 ked si vravis ze si dieta.a to ides este dnes do prace??ty robis v tej statnej sprave?si colnicka alebo policajtka alebo nieco ine?
este ze je shengen, ved by ma s tym nepustili cez hranice:-))))Dala som si ten jeden ibalgin a po ceste do prace zbehnem do lekarne po nieco ine. Zatial ma to neboli nejak extra, dufam, ze ani boliet nebude. Najhorsie je, ze dnes som este nejedla, ked idem k zubarovi nie som schopna sa rano najest, by som to vyvr...
Kamoska je tiez tehotna, videla som foto z ultrazvuku...babo neplanujem, najblizsich 5 rokov, ved ja sama som dieta. Staci mi susedkyn drobec, ked ho obcas varujem, normalne sa mi ulavi, ked si prenho pride a vychutnavam si ten klud v byte:-)))
Jajboli kde sa dnes tulas???
teraz rozmyslam ci sa tu da niako na tento system poslat aj fotka,rada by som vam potom poslala fotku nasho drobceka a inspirovala tak mlade dievky
a co pusinka,,uz ti to otrnulo a uz to boli,ze
Krisha tak si davam k tebe objednavku na vagon arielu.u nas bude ta pracka coskoro vrcat furt.ha ha
lanza je vyborna,v tej som pravala dcere plienky,nebolo treba ani avivaz,pradlo krasne vonalo.len je z tych drahsich
ja pouzivam ariel...patri medzi drahsie, ale som s nim velmi spokojna, chodim si ho kupovat do Rakuska, tam sa oplati
ANO TAK SA CITA,A JE ICH VIAC DRUHOU NA BIELE ,A FAREBNE...ALE JA SOM S NIMI SPOKOJNA...JA ZASE SOM CHCELA VYSKUSAT LANZU ALEBO ARIEL...S TYM NEMAS SKUSENOSTI NAHODOU?ALEBO NIEKTORA Z VAS?
A ESTE MA STVE,ZE ZMENILI AVIVAZ....ZASE NEMOZEM KUPIT TEN,CO SOM POUZIVALA...LEBO UZ JE INY NAMIESTO TOHO...A NEMOZEM UZ NEJAK CHYTIT TAKU PEKNU VONU AKO MAL TEN...CO SOM POUZIVALA...:0((((....