Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
aj ja som chcela poradit sodu bikarbonu....
ahojte, prisla prave som prisla od zubara a z mesta. Trhali mi zubok, injekcia prestava ucinkovat a je to uz citit. Idem si dat teda jednu ruzovu:-)Ahoj Schelly, nebola si nahodou v Ma na country? Alebo v MLev. na beach party? Ta bola ze vraj zaujimava, normalne piesok doviezli, lehatka, casnicky chudatka v plavkach...:-))) Aj stripterka mala prist, ale neprisla, asi reklamny tah:-)))
Ahoj Mariaa, ahoj mamina:-)
ozaj, bude v pohode, ked si budem kazde 4-5hodin davat ibalgin? Teda ak ma to bude dlhsie boliet...
sedmikraska ak mas sodu bikarbonu tak daj za pol kavovej lyzicky.ale inak neviem co by to mohlo nahradit.a nie ze si tu pracku pokazis!!
ahojte, pracka ma strasne stve, lebo sa stale zastavuje a blika akoby do nej netiekla voda, setko som skontrolovala sto ktrat :( no chcem sa vas spytat: idem piect kolac, ale nemam prasok do peciva, vadi to moc? da sa nejak nahradit, prepacte za blbu otazku, ale este sa musim mnoho ucit :)
moja kamaratka rodila pred tromi rokmi...mala 37rokov,syna ma zdraveho ma 3roky...len take bezne choroby ma ako kazde dieta...a bola starsia od teba...tak nie je to az take hrozne si myslim v tvojom veku...
ja som bola pri synovi na rizikovke/teraz ma uz 18/mala som steh...lebo pred nim som potratila,tak hrozilo aj pri nom...ale inak tiez som dost robila...a narodil sa krsny zdravi mal 4,10kg a mal 53cm...sestricky len cumeli...rodila som v MOste kde natacali Nemocnicu na okraji mesta....a dcera to iste,ale nemala som steh...a makala som este viac uz som pisala o tom neviem kde na teme...aj skrine prenasala,malovala arylovala...no vsetko...a tiez sa narodila zdrava...len neskorsie bola chudokrvna...mala 3,95kg a 53cm...tak ti prajem aby bolo dietatko zdrave...
ja myslim ze keby babetko malo razstep chrbtice tak by to lekari na tom sone videli,tak sa drzim toho ze ved som tam snad nebola 3krat nadarmo.a tebe co bolo ked si bola na rizikovom.ja som bola pri dcere na rizikovom a teraz pohoda,to som este dva mesiace dozadu stahovala malej nabytok v izbe,a nic mi nastastie neni
no tehotenstvo oproti prvemu mam inak bezproblemove,ked neratam tie nevolnosti do pohybov.ale sme chodili dost na genetiku lebo kedze mam 31rokov tak ma zaradili do rizikovej skupiny,,no a mala som tam niake zle vysledky co sa tyka genetiky.tam hrozi Dawnov syndrom a hlavne bolo riziko razstepu chrbtice,preto som musela absolvovat aj 3krat specialne sono aj 3krat este geneticke odbery.nakoniec my geneticka povedala ze tam nevidiet ziadne vecsie odchylky od normalu,myslim v krvnych testoch a dokonca mi neodporucila ani amniocentezu,ze tam vznika velke riziko potratu.tak dufam ze nakoniec to vsetko dobre dopadne a budeme mat zdrave babetko
presne tak,zdravie je na prvom mieste...a co,ze si bola na rizikovke?ak mozem vediet?ja som tiez mala rizikove obidve tehot.
jasne,vsetko je nachystane.no kedze moj muz to ma prveho pokrvneho potomka tak som tie mena nechala viac-menej nanho.takze pre chlapceka Ondrej-po tatovi a ked bude dievca tak Nikolka.ja som chcela Adelku,no ale niak mi to unho nepreslo,v rodine mame vecsinou same dievky,aj surodenci maju vsetko dievky a aj sesternice a bratranci,ale Nikolku zatial nema nikto.no len aby to bolo zdrave,to si zelam najviac.ked uz som bola zaradena do rizikovej skupiny tak len nech je to zdravucke.