Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mne sa to stava...lebo vsetko ochutnavam...a aky zakusok pecies s tymi jablkami,lebo aj ja peciem vola sa obrateny...mozes napisat na temu o receptoch...ja mam zasa pokazeny mixer..:0(((....musim kupit novy,ale nejaky poriadny znackovi,nechcem len taky hocijaky...
no tak ja si kupim to aj to na vzorku a uvidim a prinajhorsom budem prat nieco v Ariely a nieco v Lanze....ked budu obidve prasky pekne voniat pre mna....
rada by som poslala, ale pokedy by to doslo mohly by ste na tom uz aj na hriby zajst :D
vidim, ze som tu rozputala dobru debatu o prani :D :D uz sa nejdem na pracku hnevat, pockam na mojho a poriesime. dnes som piekla kolacik s jablkami a pudingom, kuriatko nadivane pod kozu prs a stehien- mnam a k tomu pecene zemiaky s udenym maskom acibulou. Urobim este salatik, ale len cibulku s rajcinou- nic ine nemame. Stava sa aj vam, ze po vareni uz nemate chut ani jest? ze sa nejak najete z tych vyparov?
tak ti prajem pokojnu sichtu...pa
mariaa ten ariel ma tusim 6kg a stoji necelych 13eur a ked je v akcii aj menej, raz sa mi podarilo ho kupit za 10eur. A tiez nadherne vonia. Ja uz letim do prace, mejte sa tu pekne:-)
sedmikraska uz si napiekla?a uz aj zjedla,ze?a my tu, co?
viem,ze su to najdrahsie prasky tusim ani drahsie ani neexistuju...a prave som vedela,ze jeden z nich krasne vonia,ale nevedela som ktory,takze LANZA,podla teba mamina?uz sa odhodlavam dlho a nedaj boze aby som s tym zacala....
o.k.chapem,tak potom prajem prijemnu pracovnu pohodu.utekam pre dceru do skoly,zatial sa majte pekne
nemam 15:-)))a nemam ani vhodny geneticky zaklad na babo. Teda okram toho mojho:-)))Ano, robim v statnej firme,nebudem robit reklamu:-)))