Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dr.jajboli, pozri si prispevok od RNG. na teme Otazky na RNG. ktory napisal o 20.22 hod. dnes. je to o cinskych produktoch. mozno si tiez uzila nieco take a teraz mas problemy. mala by si mu to napisat, snad najde nejake riesenie. a daj uz konecne o sebe vediet, ved som ta uz aj vyamplionovala!!! a ty nic!
no, jajboli, snad sa ti nieco nestalo?! toto u teba nie je obvykle, aby si sa tak dlho neohlasila. ani amplion nezabral....
alebo este cakaj ako ventil radi,ked si pouzivala tu cinu...neviem fakt neviem,co poradit,lebo ani nevies presne,co to spustilo presne...a to je to, o to horsie...
jajboli rada by som ti poradila, ale neviem,ale ked uz inu moznost nemas tak pokus tu operaciu,co ine ti ostava sak nebudes do smrti chodit s pamperskami...fakt neviem...keby sa dalo lusknut prstom aby ti to prestalo....poslala som ti mail...
ahoj, dr.jajboli. ked som si teraz precitala, ze si uzivala cinske produkty, hned ma napadlo, ze ja ked som sa pred par rokmi liecila u svojej alternativnej terapeutky, tiez som mala take cikacie obdobie. suviselo to s cistenim organizmu, tie toxiny samozrejme odchadzali cez oblicky von. jeden cas som mala velke problemy chodit do prace, ale netrvalo to tak dlho ako u teba, iba par tyzdnov, maximalne mesiac. potom sa to upokojilo. ona ma predtym na to upozornila a tiez mi kazala vela pit. to som aj dodrzala, aj ked som o to castejsie behala na vecko. pravda vsak je, ze tie problemy, ktore som predtym mala, sa naozaj stratili. dovtedy som skusala vsetko mozne a nic. ktovie, ci toto u teba nie je tiez taky ocistny proces a ci netreba iba vyckat kym to prejde.
Ahoj Maria, už som písala RNG, Ja ti to mám asi od tých produktov čínsko-tibetských, lebo som volala lekárke z tej spoločnosti, ktorá mi povedala, že lekár mi nasadil dosť silnú dávku a urobila si svoje. Teraz neviem, či mám čakať, kedy to prejde, či ich mám začať brať ďalej ale v minimálnych dávkach, alebo ísť do BB a podstúpiť operáciu a všelijaké nepríjemné vyšetrenia. Bojím sa. Maria prosím poraď mi, čo by si ty robila?
ahoj jajboli,je mi luto co ti je...dnes davali na Ludia na jednotku o menopauze a tam prave hovorili nieco o nejakej liecbe hormonmy a ze to pomaha aj pri iniku moci...ale neviem presne o co sa jedna len ked toto spomenuli pomyslela som si na teba...bolo by dobre aby sa ozval ten kto to pocuval pozorne...
vyťukala som jebe
Ahojky všetkým, je mi nanič,lekár ma posiela do BB pre akútny a zvláštny stav, že sa s tým v mojom veku ešte nestretol. ale ja nejdem. bojím sa. Čúram stále-v kuse! Sodoma-gomora!
ahoj, dr.jajboli, si uz na tom dnes trocha lepsie alebo to stale pretrvava? ma mam za sebou strasne hekticky den, som mimoriadne unavena. celu noc som nespala, tak idem teraz do postele, lebo zajtra by som musela ostat doma. vsetkych vas pozdravujem a prajem pekny zvysok dna!
no kym priatel nepride aj vyhladnes :0))))....dnes sa najete a podme na dietu...