Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Júúúúúj, tak pomaly mi ide PC, sused určite zase sťahuje filmy. Večne sťahuje niečo a to nás brzdí! Ešte mi odídeš, kým to preskočí k tebe!

dr.jajbolí

Ahoj Ventil, ano čítala som, aj som mu písala, a ja som mu poslala dotaz na tie produkty. Keď mi lekár povedal, že y som mala okamžite ísť do BB, šla som sa posrať, pardon za výraz. Obvolala som celú spoločnosť, odkiaľ mám produkty, lekárov, a čo ja viem koho všetkého. Taký bude tel. účet, že sa zase po......
Nakoniec zistila Dr. že mi bola daná vysoká dávka a hneď produkt zabral a čistí ma, či čo! Ale dokedy????? Dokedy mám čakať? Týždeň púšťam do "gatí" veď je to hotová katastrofa!

ventil

no ja som tu, telefonovala som s mamou, ale uz som na teba zvedava, taka co, ako sa citis? pytala si sa rng. na tie cinske produkty? citala si si ten jeho prispevok o 20.22 hod.?

dr.jajbolí

Halóóóóó!!!!!!!!!!
Spíte už všetky? Dnes som vás zmeškala, prepáčte mi, tak si tu chvíľu popíšem sama.

dr.jajbolí

Ahojky, tu som, bola som poobede trochu napísať a pozdraviť, posťažovať sa, písala som aj RNG, idem si prečítať, potom som si musela ľahnúť. Teraz som sa zdvihla. Takže tu pobudnem trochu. Také ste zlaté, že ma tak hľadáte!