Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Júúúúúj, tak pomaly mi ide PC, sused určite zase sťahuje filmy. Večne sťahuje niečo a to nás brzdí! Ešte mi odídeš, kým to preskočí k tebe!
Ahoj Ventil, ano čítala som, aj som mu písala, a ja som mu poslala dotaz na tie produkty. Keď mi lekár povedal, že y som mala okamžite ísť do BB, šla som sa posrať, pardon za výraz. Obvolala som celú spoločnosť, odkiaľ mám produkty, lekárov, a čo ja viem koho všetkého. Taký bude tel. účet, že sa zase po......
Nakoniec zistila Dr. že mi bola daná vysoká dávka a hneď produkt zabral a čistí ma, či čo! Ale dokedy????? Dokedy mám čakať? Týždeň púšťam do "gatí" veď je to hotová katastrofa!
no ja som tu, telefonovala som s mamou, ale uz som na teba zvedava, taka co, ako sa citis? pytala si sa rng. na tie cinske produkty? citala si si ten jeho prispevok o 20.22 hod.?
KUKUK !
Halóóóóó!!!!!!!!!!
Spíte už všetky? Dnes som vás zmeškala, prepáčte mi, tak si tu chvíľu popíšem sama.
Ahojky, tu som, bola som poobede trochu napísať a pozdraviť, posťažovať sa, písala som aj RNG, idem si prečítať, potom som si musela ľahnúť. Teraz som sa zdvihla. Takže tu pobudnem trochu. Také ste zlaté, že ma tak hľadáte!
jajboli tebe prajem este aby to curanie sa umudrilo a prestalo ta trapit..pa
prajem pokojnu dobru noc vsetkym....
co mas zase navstevu, tak im vysvetli, ze mas aj nejake povinnosti na tomto fore!!!
a uz sem pod, lebo nebudes potom odrazu stihat precitat vsetko co tu na teba caka!!!