Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

no, ja keď mám chuť na niečo dobré, tak mi to voda nevyrieši... musím sa priznať, že zo všetkého najradšej mám zmrzlinu. asi 40 kilometrov od mojho bydliska je mesto Modra. v tej modre robia najlepsiu zmrzlinu v strednej európe. predstav si, ze tam na nu chodia ludia až z košíc! bože, koľko chýb robím, raz dám mäkčeň, raz nedám, strašné! no a tú zmrzlinu robí nejaký starý albánec so svojimi už dospelými deťmi. je nepredstaviteľne dobrá. on tu býva už niekoľko desaťročí. ja si kupujem do veľkého pohára takých 12 a vždy ich zožeriem veľkou lyžicou. najradšej mám orieškovú a karamelovú. stavím sa, že takú perfektnú zmrzlinu si ešte nejedla. to keď raz ochutnáš tak už nechceš žiť na planéte, kde takú zmrzlinu nerobia...

dr.jajbolí

Ináč ja som povedala lekárom, čo som užila, nič im to nehovorilo a ukázala som aj zloženie a ani si to neprečítali. U nás sú teda lekári na"NEZAPLATENIE" Jeden neboj sa druhý nedaj sa, škoda reči! A pijem aj urologický čaj. Predstav si, že nemám rada bylinkové nič. Ako sa musím cítiť, keď už aj toto som ochotná vypiť?!

ventil

a čo je tvojmu živiteľovi rodiny? má chrípku? alebo zápal švindľov? na to muži ochorejú dosť často....:-))

dr.jajbolí

Naordinoval mi to ten diagnostik z NZ, ktorého som sem pozvala na diagnostiku. Bola na nej kopa ľudí, nikto nemá také problémy ako ja. Mne napísal aj najviac a najdrahšie lieky. Platila som 5800 a tam to stojí na pulte. Najradšej by som ich vyhodila.
Dala by som si banán. Mali sme jeden a manžel mi ho zjedol, keď som sa k nemu pohla, ale on o tom nevedel. Odtvedy som nešťastná.... Mňam, idem sa aspoň napiť

dr.jajbolí

sranda, vyťukala som JEST, no nie je to paradox?
Aj ja by som stále niečo jedla. Obedovala som o 11-tej, potom som bola dlho u lekára a prišla som domov nervózna a mokrá ako dieťa. Nechcelo sa mi ani len žiť. Obvolávala som spoločnosť asi 2 hodiny v kuse. Nevarila som. Od včera ostalo a ešte aj guľášu mám. Poslala som z neho aj synovi do NR, lebo jeho priateľka bola teraz doma. Dúfam, že mu chytil.
Môj manž. je chorý-ufff, bude asi doma na dovolenke... uf....

ventil

ja by som to momentalne nebrala a pockala by som kym sa to utisi. potom by som si zacala davat ale ovela mensie davky. lebo ak su to naozaj ciste produkty, tak tie cinske su dobre. mohli by ti dost pomoct. ked pojdes na tie vysetrenia, budes mat mozno dost bakterii vsade, aj ja ked som sa detoxikovala tak som mala vysetrenia strasne, lekarka mi hned pchala antibiotika. lebo to sa pootvarali tie infekcne loziska a bolo to volne v krvi. ale moja terapeutka mi o vsetkom dopredu vzdy povedala a vsetko som riesila s nou. takze krasne to odchadzalo tak ako to ona povedala. ty mas smolu ze to nemas s kym konzultovat. a kto ti to vlastne naordinoval take vysoke davky?

dr.jajbolí

Ventilček, ja som tie produkty vysadila. Nyslíš, že by som to mala brať ďalej ale v menších dávkach? Alebo vysadiť a čakať, kým to prejde a už nikdy to nebrať. Zajtra poobede idem zasa k infektologičke, takže ma nehľadajte. Idem si zasa po výsledky moči a výteru z konečn. Údajne aj tam je niečo. Prednedávnom som tiež bola, ale som mala negat. všetko.

ventil

zda sa, ze dnes uz nikoho neprilakame, vsetci isli drichmat. co si dnes robila? aj si nieco varila? alebo ostalo odvcera, muz uz ten gulas dojedol? to mas taku dobru susedku, ze vam dava kolaciky, a potom zase ty jej? fajn, aspon nejete stale rovnake. veru by som si nejaky sladucky dobrucky dala. aj ked to nie je zdrave takto na noc jest.

ventil

ja mam tiez velmi pomaly pocitac, uz tu mam plno sraciek na ploche a to mi spomaluje reakcie. niekedy zurim, najma ked potrebujem rychlo poslat mail.

ventil

pocuj, ja som curala asi mesiac, tiez to bolo strasne, mam trocha menej rokov ako ty a nemam za sebou taku operaciu, preto som to nejako horko-tazko zvladla. ale nemyslim si, ze je to nieco zle. len je to neprijemne. ved teraz si doma, tak vydrz, urcite to prejde. musis vsak velmi vela pit. pri detoxikacii je to nevyhnutne. v tele su rozne infekcne loziska, su to opuzdrene kolonie toxinov, ktore sa pri detoxikaci rozbiju. vtedy vsetko to svinstvo sa dostane do krvi a imunitny system sa toho postupne zbavuje. je to velmi neprijemna terapia, ale ucinna ak sa chces zdravotnych problemov zbavit natrvalo. bez takejto reakcie to nejde. neboj, tvoj imunitny system to zvladne, len nesmies byt v panike a musis byt trpezliva. ked budes do toho este aj nervozna, len sa oberas o energiu. ja by som to nechala na moje telo, ono by si poradilo. ja mam za sebou velmi tazke liecenie, bolo plne mnozstva neprijemnych reakcii, ale po terapii akoby utal, vsetko sa odrazu stratilo. skus to vydrzat.