Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

JA ti nejako nič necítim, chuť, zato stále snorím. Jazyk mám akoby bez chuťových buniek, ale to len dnes.

ventil

no ved teraz ked ti tie cinske produkty spustili tu detoxikaciu s curanim, tak si urologicky caj nedavaj, to len potencujes ten ucinok. jasne, ze mas potom velke problemy. ja na tvojom mieste by som teraz vysadila uplne vsetko. musis dat sancu imunitnym bunkam aby zjednali napravu. a ked sa to ukludni, potom sa moze zvolit dalsi postup. ale kym su problemy, neryp do toho.

dr.jajbolí

Všimla si si, že Zanzibar už sem nechodí? Omrzelo ho medzi babami. Bol tu sám, ako kôl v plote. Alebo že by mal výčitky....???!!!

ventil

ja tiez ked zacnem zrat tak to nema konca-kraja, striedam slane, sladke, vymyslam a ked je zly datum, tak dokonca aj nieco vyrabam, lebo na kupene chybaju grose. ten jazyk je strasny hnusak, neda pokoj! stale chce byt v tele hlavný!

dr.jajbolí

Aj ja mám zeleninovú polievku, aj by som si dala, ale už je dosť neskoro. Tak nemám piť urologický čaj? Veď aj pišám ako závodná kobyla...hihihi

dr.jajbolí

No ja mám doma Vienettu(aj ja robím chyby, kašlime na ne), už som a to jedla poobede, ale aj tak mám na niečo chuť... na ten banán.... jedla som aj plátky syra, aj lupienky, aj trochu rohlíka s masťou zpod kuracej pečenej pečienky, lebo pečienka už nebola..., aj kocku čokolády, a ešte to stále nie je ono. Včera som si upiekla v mikrovlnke popcorn a zožrala som ho asi za 10 minút celý. Vraj popcorn je proti stresu dobrý

ventil

mňa dnes nejako nadúva. celý deň požieram zeleninovú polievku a pomaly si tu prdím pri počítači. o chvíľu ma to priotrávi.

ventil

no, ak by mal dnu, tak to môže začať dietovať. to mužom veľmi nevonia. najradšej mäsíčko a pivečko. a gaučík a televízorček. veru, je to s mužmi ťažké, a bez nich tiež.moja nebohá teta hovorievala: s čertom zle, bez čerta ešte horšie.

dr.jajbolí

Fufne, určite prechladol na zahrade, lebosa povyzlieka, aj ku TV sa povyzlieka, zakryje sa, ale je zakrytý len kým nezaspí a potom sa odkope ako dieťa. Má aj hrdlo zapálené a opuchla mu noha, tak ho poslali vyšetriť, či nemá DNU. Tak tu odfukuje, jačí.... ach bože....tak sme invalidi