Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mohli by ste mi niekto poradit kontakt na Dr.Jonasa.
Dakujem
Poznáš produkty RNG? Práve sa na jeho otázkach jedna pýta na oregánový olej. Tak asi aj to je niečo podobné, ako čína, asi fakt nič nebudem brať, kým toto čúranie neprejde, však, čo povieš? Vôbec nič!
vies, on na mna robil a robi dojem takeho cisteho chalana, obycajneho, nekomplikovaneho a preto aj doveryhodneho. nerobil zo seba ziadneho machra, skor sa k nam spraval ako k starsim surodencom pripadne rodicom. iny na jeho mieste by sa snazil robit dojem, on bol taky prijemne normalny. bol tu fakt jediny chalan a skoda, ze sem teraz nechodi. zajtra ti poslem jeho mail ak chces.
Dobre, poslúchnem ťa, tak ten, čo som si teraz navarila, aj vylejem. A čo minerálka Magnézium na povzbudenie s grepovou príchuťou, to môžem?
ja ti na tvoj mail zajtra poslem niektore pasaze, ktore som si s nim rozoberala a prisli sme obaja k nazoru, ze to bola jedna konkretna osoba. ma presne rovnaky styl a aj pouziva take iste skratky atd. uvidis, ako to sedi. neviem, preco to ta osoba urobila. mohla to napisat na tvoju obranu aj inak. nechcem nikoho sudit, lebo mohla mat dobry umysel. len sa naozaj nemusela podpisat jeho menom, mohla si napr. vymysliet uplne ine meno. skoda...
pit musis, dokonca velmi vela, ale nie urologicky caj, ale najlepsie cistu vodu. ak nemate kvalitnu vodu, pi prevarenu a vychladnutu. naozaj kvantum, take 3 litre denne. to ti pomoze. ale ked si das urologicky caj, to je silne diuretikum, z toho sice tiez mas co curat, ale zaroven ta to aj stale nuti.
To myslíš vážne, že sa niekto z našich podpísal pod jeho prezývku? Snáď nie Krisha!
Ale ja som si všimla, že keď pijem, tak sa mi lepšie ciká, a aspoň mám čo. A keď nepijem, tak sa trápim ako kôň. Mám pocit, že mi zo spodu chce všetko vypadnúť, tlačí sa von a vypadne horko ťažko 1 kvapka a keď vstanem z toalety a dámsi Papmers, už mi tečie... tak aký je to systém, prosím pekne?!
nechcela som to rozoberat, ale ja som si s nim vymenila nejake maily. som chcela vediet, ako to vtedy bolo. a naozaj to nepisal on. bol to clovek z nasej temy, ale nechajme to tak. jeho to dost zronilo, myslim, ze ho to trapi, lebo bol k nam dost otvoreny a mala som taky dojem, ze sem chodil rad. trocha som si s nim pisala. je to taky bezproblemovy normalny chalan akych je dnes uz malo. skoda, ze sa niekto podpisal jeho menom. ak by si si vsimla jeho styl a sposob pisania, videla by si, ze on sa takto vobec nevyjadroval. bola som rada, ze je na nasej teme, ale nemozem ho sem nasilu tahat. ak bude mat chut, pride zase.