Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

sorry, ja som napisala ernest jonas a on sa vola eugen jonas. ale ona si uz asi objavila tu temu, lebo sem viac neprisla.

ventil

jajboli, ja musim ist uz spat, rano vstavam o piatej a som posledne dni velmi unavena lebo trcim do noci pri pc a nevyspim sa. tak sa maj pekne a este si tu trocha pobrus po inych temach. a zajtra dovi. ale este sa predtym dobre vyspi! a mysli na to pitie. ale pit by si mala hlavne do 17.00 hod. potom uz maju oblicky odpocivat. tak sa polepsi a hned budes zdrava, uvidis. az ti budu lekari chybat...:-))

ventil

panebože! veď ty si hotový barbar! pichneš do seba čínske produkty na detoxikáciu a potom ti stačí jedna fľaša na tri dni, lebo nie si smädná! a to sa čuduješ, že si chorá? veď to je úplná katastrofa. keď užívaš takéto lieky, musíš veľmi veľa piť a hlavne čistú vodu, lebo všetko ostatné obsahuje všelijaké prímesy a pod. a ty sa vlastne tých svinstiev v tele, ktoré ti spôsobujú zdravotné problémy, musíš zbaviť. na to je najlepšia voda. tak sa spamätaj a daj si záväzok, že vypiješ denne 3 litre, aj nasilu. dôležité je, aby si pila medzi jedlami, nie počas jedla. to sú také základné zásady, ktoré by si určite mala dodržať. inak sa problémov nezbavíš a len budeš lietať od jedného lekára k druhému. nemôžem pochopiť, prečo ti ten človek, ktorý ti tú čínu predal, nepovedal, že musíš piť veľa čistej vody.

ventil

MUDR. Josef Jonáš z Prahy je lekár, ktorý sa zaoberá alternatívnou medicínou. MVDR. Ernest Jonáš je veterinár, ktorý ale okrem toho vypočítava pohlavie narodeného dieťaťa aj to, kedy máš súložiť, ak chceš, aby sa ti narodilo dievčatko alebo chlapec. Tak ktorého z nich chceš?

dr.jajbolí

Táto magnézia je jemne sýtená a jedna fľaša mi vydrží aj 3 dni, lebo nie som smädná. Niekedy si dám vodu, potom čaj Teekanne zelený s príchuťou citrónu. Môže byť?

dr.jajbolí

Veď práve, aj ja som mala o ňom takú istú mienku ako ty. Úslužný, jednoduchý, pracovitý, dôveryhodný. Nešlo mi to do hlavyy. Ešte som mu písala, že mať takého zaťa! A že by on tak zradil, mi na neho nijako nesedelo. Ani to mi nesadlo, že celý deň nebol na fóre len doobedu a z ničoho-nič by sa večer objavil, aby toto napísal? Nechajme ho, je mi to ľúto, že sa zašil. Myslím si, že mu určite chýbame. Tak isto, ako aj on nám. Všimla si si, že ho nikto ani nehľadá? Nikomu Nechýba? Veď ja sa na neho nehnevám!!!! Mohol by sa vrátiť!

ventil

tu mineralku si mozes dat, ak nie je sytena. teda - teraz si v ziadnom pripade nekupuj bublinkove mineralky. a musis ich striedat, aby si nepila rovnake mineraly, lebo sa potom usadzuju v kostiach, klboch a pod. dokonca sa z nich robia aj ladvinove kamene, tak na to pozor. fakt je najlepsia obycajna voda, ak ti nechuti, tak so sirupom. ale nie velmi sladke. pripadne trocha citronu a med, ale ani ten citron neprehanaj ked chodis casto curat. vydrz par dni, kym sa to da do poriadku. ja verim, ze to pojde, len nesmies urobit nejaku "dietnu" chybu.