Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

ahoj ahoj. ja tu som. za chvílku sa mi začne obedova pauza, takže tu budem ešte tak pol hodinku. ja mam zasa svalovicu a začali sa mi ozývať bolesti na brušných šykmích svaloch a tam pod pazuchami na rebrach. som ako zbitý pes. ale mam dobrý pocit :)

gumajz

zdravím Vás kočky,no ked som tu ja, tak tu nikdy nikoho nie je. dnes sa cítim na figu som sa zobudila s hroznými bolesťami chrbta.včera som upratovala asi som to trochu prehnala.prajem vám pekný slnečný deň !

schelly

Dobré ránko, ja v práci ako vždy. Včera zasa aerobic...svalovička sa pomaly hlasi hehe. Ale mam dilemmu. Zajtra idem zasa, ale zajtra je u nas olslava, akože prvý maj. V krčme, kam chodievam, bude kapela a gulaš z divočiny... neviem čo mam spraviť. Cchcem ist aj tam,lebo šeci tam su,ale nechcem vynechať cvičenie! Asi pojdem cvičiť a potom do krčmi zlomená jak zduchovka :))))))) hi hi PS Dnes mam na obed fajnové francuzske zemaky, už sa neviem dočkať :)

dr.jajbolí

No, tak ja tu ťukám teraz UJEB...hihi
Dobré ráno každému, ako ste sa vyspali a čo robíte? Ja som spala dobre, túto noc som bola len dvakrát c....Dnes idem zase po lekároch, kvôli mojim výsledkom na infektolóogiu poobede a teraz idem pre zdravotnú kartu synovu, potrebujem ju doručiť do NR kvôli preventívke. TAkže nemajte strach, poobede sa určite ozvem.
Ventil, idem piť, ako si mi to prikázala, fúj, neľúbim piť, ale sa donútim. Neviem, ako to bude, keď sa vyberiem do mesta-ojojóóóój! Takže ešte raz-prajem všetkým krásny a pokojný slnečný deň! Papá

[zruseny12]

ahoj zanzibar...tebe odkazujem aby si sa tu zaregistroval a budes mat pokoj,nikto pod tvojim menom nebude pisat...

mamina123

ahojte vsetci.aj ja vam prajem pekny den.Jajboli ja som vcera volala so sestrou kvoli tym cvikom,no jej to neporadil urolog ale ta ginekologicka v Trencine,viem len tolko ze tie cviky mala okopirovane na papieroch a este ze v ambulancii to spolu s tou doktorkou cvicila,aby vedela ako to doma spravne cvicit.ona s tym ma doteraz pokoj,ale ze to poctivo cvicila 4mesiace.no a diagnozu mala ze laicky povedane-poklesnuta maternica a tym padom jej to tlacilo na mechur.no neviem,toto ti asi moc nepomoze.

[zruseny12]

Ahoj jajboli....aj tebe prajem krasny den bez curania...vidim,ze si vcera ponocovala...necitala som vsetko co ste si pisali,lebo mna to moc nebavi,je to len medzi vami,len som tak letmo prebehla ocami...a narazila som na to ako ste sa bavili o zanzibarovi,tiez nepochopim preco niekto toto urobil,ja som ho tiez brala za spravneho chalana a stale beriem,lebo ani neviem co sa vlastne tu stalo...jajboli ja ti poviem jednu vec....na zaciatku ked som tu prisla na forum.bola som novacik...a neregistrovala som sa...z jednym dievcatom som si pisala a povzbudzovala som ju...vytvorili sme si pekny vztah kamaratsky cez forum...a po par dnoch alebo tyzdnoch...mojim menom tiez niekto jej tak sproste napisal...ze ja som len cumela:0((((......a neverila som tomu,ja som si myslela,ze to nejde...ale da sa...vsetko,tak mi deti poradili aby som sa zaregistrovala...tak som to aj urobila a odvtedy ine meno nepouzivam a registrujem sa...a nikto za mna nemoze pisat...sice toto by mal urobit zanzibar ked sa mu to stalo....a nepouzivam nikdy ine mena ani prezyvky...lebo sa mi to zda velmi blbe...vies jeden cas som tu nemala ani chut pisat,lebo pisala som si na teme-Tetania-a ked som zacala pisat o kvapke krvi tak si mysleli,ze som dilerka...ale nie je to tak len som chcela pomoct ked som videla ako sa trapia,a ja som si tou kapkou pomohla...chvilu ma to mrzelo a potom ma to preslo...neviem aky ty si mala problem,ale vidis aj cez internet sa da takto ublizit...ja to mam teraz v praci...no nie teraz lebo nechodim do prace...ved vies ako to je co som pisala,ale tiez tak sa robia take drby svinstva atd.a toto ma odradza...a necham toho..dnes idem na urad prace...rada by som si s tebou popisala,ale vobec na seba nemame stastie...

dr.jajbolí

Dakujem ventil, že si mi poradila, zariadim sa podľa teba. Konečne mi niekto normálne poradil. Prajem aj tebe dobrú noc, idem aj ja do hajan, lebo dnešok bol ťažký. Zajtra večer sa ozvem. O.i. už mi ani okuliare nestačia, čo sedím toľko pri PC. Musíme to trochu obmedziť. Papá a pekný zajtrajšok!