Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
na tu stranku modrykonik bodky a a nepatria...ale sak je to jedno...
mna tiez len registrovali tu deti,ale dnes som sa prvy krat registrovala na www.modrykonik.sk...a zvladla som to...ale nech ti jancecka vysvetli,lebo aj ja mam v tom rezervi....inak ta chapem...nie kazdy moze byt na vsetko sikovny...
mozno ze je to jednoduche a mne to iba tak zlozito pripada, lebo sa v tom nevyznam. kazdy nie sme na vsetko a toto veru nie je moja parketa...:-))
no hej, ale ked sa niekto podpise ako ja (ventil) tak potom moze pisat pod mojim menom, nie? a to heslo sa kde potom dava? ja nemam deti, tak mi to nema kto povedat a v praci sa velmi vypytovat nechcem.
preve mne len deti radia...ale,uz teraz viem,ze ked som registrovana,za mna nikto pisat nemoze...myslim pod mojim menom...
to sa normálne zaregistrujete, je jedno na akom PC, a keď budete končiť, tak ťuknete na tlačítko odhlásiť, nedávajte zapamätať hesla, lebo ponúkne aj takú možnosť, tá možnosť je dobrá,lebo si nemusíte pamätať heslo, ale to len v tom prípade, ak máte vlastný PC, ako to mám ja. Heslo majte uložené v hlave, môžete sa zahlásiť z hociktorého PC, niektoré servery to majú ale tak, že len z jedného PC to ide, ako napríklad to má ICQ. Je to jednoduché a dobré určite voči zneužitiu nicku :-)
oprava-zamestnanci
ventil,ja sa v tom tiez velmi nevyznam,ale ked sa kolegina prihlasi tak sa ma aj odhlasit...ked odchadza a je tam aj jej heslo,ktore by mala len ona poznat,mne toto deti poradili ked sa mi to stalo na zaciatku...a ja si myslim,ze vsade sa da na kazdom PC ist na vsetky stranky..len som pocula ze niektore firmi blokuju niektore stranky na PC,aby to zamestnavatelia nezneuzili...prave zanzibar by ti poradil,on pracoval s PC...skoda,ze uz tu nechodi...tiez mi chyba...mala som ho rada a jeho lokse...:0(((.....je mi luto,alebo ked mas deti nech ti poradia,deti su v tom mudrejsi ako mi...:0))))....
mariaa, chcem sa ta nieco spytat k tej registracii. ja tomu sice nerozumiem, ale moje kolegyne su tiez na niektorych temach zaregistrovane a je tam taky problem, ze napr. v praci ak pracuje viac ludi na tom istom pocitaci tak to nejde. ta registracia totiz znamena, ze ti tam skoci cislo pocitaca a uz sa neda aby som sa napr. ja zaregistrovala z takeho isteho pocitaca. lenze mi v praci nemame kazda svoj pocitac. tak ako to mam urobit? a ked sa zaregistrujem doma, ako potom mozem pisat z pocitaca v praci? toto mi nejde do hlavy. ale mozno je to len preto, lebo som technicky antitalent a v takychto veciach sa nevyznam. len som si vsimla, ze ked idem napriklad pisat z pocitaca po mojej kolegyni, skace tam nejaka jej znacka. netyka sa to sice fora zdravie, ale je to asi na tom istom principe. bojim sa toho, ze sa napr. zaregistrujem na formum zdravie a po mne pojde pisat kolegyna a naskoci jej to a bude pisat ako ja. mame tu jednu taku, s ktorou to mame vsetci tazke. dufame sice, ze coskoro odide, ale zatial je tu. nechcem urobit nejaku blbost s tou registraciou, aj ked by som tiez rada mala zabezpecene svoje meno proti zneuzitiu. ak vies, tak porad.
schelly, tieto ucinky cvicenia su zname. clovek je naozaj ako zbity pes, ale citi sa dobre, lebo ma perfektne prekysliceny cely organizmus. krv totiz rozvaza vdaka cviceniu ziviny po celom tele a tak mas taky vnutorny pocit energie a radosti. suvisi to aj s tym, ze cvicenie podporuje tvorbu tzv. hormonov stastia, cize endorfinov. preto ludia, ktori pravidelne cvicia, su zdravsi ako ti, co sa nehybu a len papkaju. cvicenie je vynikajuca pomoc aj pre depresivnych ludi. len je tazke s cvicenim zacat. vacsina z nas je totiz strasne lenivych. idealne je, ked mame rodicov, ktori nas uz od detstva naucia sportovat.