Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

ahoj zanzibar,som rada,ze si sa ukazal...chybal si,i ked ja som moc na fore jeden cas nebola,lebo som pracovala...teraz som doma...a praca mi chyba...velmi...:0((((.....

zanzibar

no, si napisala, ze mam stastie, lebo su tu vsetci a nie je tu nikto. tak kde ste zrazu zmizli? co ste sa ma zlakli ci co?

zanzibar

ventil, ty si optimista! ja by som sice prijal kazdy den jest lokse, ale babka by asi odkvacla pri sporaku. vies co to da roboty? zajtra sa tam chystam, lebo si beriem den volna, co mi vyhovuje ked je ten prvy maj. dufam, ze bude dobre pocasie. sadim veselo dalej, idem teraz robit zavlazovanie do foliovnika a chcel by som aj do celej zahrady, teda, tam kde je zelenina. babka ma dobru studnu, tak nech nemusi polievat ked som v blave cez tyzden. uvidim, kolko toho stihnem. plany su, len aby som to aj zvladol. a ty si co sadila v zahradke? uz ti aj nieco rastie?

ventil

no nie??!! tak si sa predsa zlomil? a uz si aj prihlaseny, no toto! ja to este neviem, tak mi mozes hned poradit. jet to zlozite? to mas stastie, ze si prisiel v case, ked nas je tu tolko. akurat nasa najfrekventovanejsia jajboli je niekde u lekarov, pride az vecer. co si robil cez vikend? zase u babky pri loksoch?

zanzibar

ahojte!!! to som ale rad, ze ste na mna nezabudli. ako tak citam vase odkazy, celkom som sa potesil. prislo mi to trocha blbe, ked som zistil, co sa odohralo. ale berte to tak, ze som este ucho a akosi som nezapadol medzi tych, co sa vyznaju v tlacenici a v ludskych naturach. vidis, ventil, ty sa nevyznas v pocitacoch, ja sa nevyznam v ludskych povahach. kazdy mame svoje nedostatky. ja to nebudem riesit, lebo mi je to proti srsti. tak som spravil ciaru a ideme od zaciatku. verim len, jajboli, ze ma s tym mailom naozaj nespajas. na to som ja prilis obycajny, ako ste tu niekto spravne poznamenali. radsej mi napiste, co porabate. som si to tu sice cital, aj ked som sa nezapajal. ale aj tak, potesi ma taky maly mailik pre mna. dnes mam nejake volno v praci, je tu akosi ticho. vsetko slape a baby maju vela roboty, tak ani neklabosia, ani sa o mna neobtieraju. keby nebolo toho fora zdravie ani dokopy nemam co robit.

jancecka

ventil, len sa nezabudni pri každom skončení kecania odhlásiť, je to vždy v hornom pravom rohu, je to jednoduché ale najťažšie je do toho prísť :D

jancecka

ventil, v hornom pravom rohu na červenom bielym je napísané nie ste prihlásený a pod tým sú dve možnosti, prihlásiť sa a zaregistrovať sa. Prvý krát daj tú zaregistrovať sa, vyhodí tabuľku, tú treba vyplniť a zapamätať si heslo a e-mail aký tam udáš. Ono ťa to potom bude viesť samo. Môže potom niekto písať pod menom "ventil" ale nebude mať zeleného smajlíka - čo znamená že nie je registrovaný a je to tvoja kópia, ty máš teraz takého šedého smajla, potom ti preskočí na zeleného, a vždy ako prídeš na fórum, tak si dáš len prihlásiť sa a tam zadáš e-mail a heslo a môžeš chatovať :D