Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nikde nikto?
jasné :D mala by som tu byť aj zajtra, hneď ako prídem do práce, prihlásim sa a na túto tému ti napíšem že som tu :D a inak dnes som tu do pol 4 :D
prosim ta, prepac, musim surne nieco urobit v praci, prisla sefka, teraz sa to neda registrovat. ked tu budes na buduce a vyciham ta, tak mi pomozes. o.k.?
ok, budem tu :D neboj
to teda neviem, ale asi ako to máš nastavené na danom PC, ale nemusíš klikať, stačí ak na mňa len ukážeš myšou a v lavom dolnom rohu by ti malo ukázať mailto: jancecka@azet.sk
skús
tak tu prosim ta pockaj, idem to vyskusat. ale nezmizni, vzdy sa niekto strati a potom som bezradna.
no ale ja som teraza na teba klikla a vobec sa mi neukazala tvoja emailova adresa, ale naskocil mi google.com v anglictine. ako je to mozne?
nie neni, uvidíš, ked si klikneš na políčko zaregistrovať sa, tak to ťa nepustí, musíš všetko vyplniť, všetko sa ťa zrozumiteľne pýta, treba len vyskúšať, neboj nič nepokazíš, vyskúšaj teraz hneď
preboha! tak to este aj take nieco? tak to uz nezvladnem. je to na mna prilis zlozite, naozaj.
lebo som si dala možnosť pri registrácii aby bolo vidno moju e-mailovú adresu, to sa môžeš rozhodnúť, či chceš aby ju bolo vidieť alebo či chceš aby zostala skrytá