Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

v pravom hornom rohu je na červenom bielym napísané "nie ste prihlásený" pod tým máš dve možnosti, "prihlásiť sa" alebo "zaregistrovať sa" tak ty klikni na tú "zaregistrovať sa" vyhodí ti tabulku a tú vyplň :D

ventil

ano, idem, ale sa klepem ci to zvladnem. ako pred nejakou skuskou, dufam ze tu nieco nepotentujem na pracovnom pocitaci a nebude zle...

sedmikraska

22 presne ako jej mladsia dcera, veeelmi mila rodinka :) vidis aky je svet maly :) Urcite strasne moc mladych ludi zavidi cez leto prasicanom, ze maju tak blizko na Duchonku, pretoze s tymi busmi je to hrozne- chces nechces musis tam byt do rana :)

jancecka

jasné :D poznám, ale neučila ma :D ale sestru hej a s jej staršou dcérou som mala spoločne birmovku a aj jej mladšiu dcéru poznám :D no známe disko už skončili, už tuším tri roky neboli :D len tak výnimočne ako je štefanská, alebo na hody a tak ale nie je to to, čo to bývalo :D a ty máš koľko rokov?

sedmikraska

no jasne ze poznam :) Duchonka a okolie :), Tvrdomestice a znama discoteka na ktorej som ale nikdy nebola :(, pretoze je to blbo s autobusmi a vodicak a auto vtedy nikto moj znamy nemal :( Ja som priamo z Topolcian, ale uz 4 roky bludim prec. V Prasiciach na zakladke uci mamka mojej kamaratky, tak mozno ucila aj teba- pani Zacharova :)

jancecka

nie som priamo z Topoľčian, ja som 13 km od TO z dediny Prašice :D ale inak z Tvrdomestíc, to po svadbe som sa presťahovala :D je to nakope :D poznáš? A ty?

sedmikraska

tak to je parada, my sme este nikde neboli takto, ze na noc, musime zajst cez leto niekam. Mozem sa spytat odkial presnejsie si z Topolcian? Nech viem aspon tak orientacne :)